Mindware Postat Iunie 22, 2011 Partajează Postat Iunie 22, 2011 Salutare tuturor,In 2 ore am reusit sa pun cap la cap urmatoarea schema(din atasament).[attachment=0]headphone_amp.jpg[/attachment]Momentan nu prea am timp asa ca voi reveni cu detalii mai tarziu dar intreb pe oamenii cu greutate:E ok?Totul e facut din cap, dupa cateva ore de documentare, deci e posibil sa fie plin de balarii, dar cred ca merge(chiar daca prost).Detalii:-blocul de sus e generator de curent constant(ma gandeam sa tintesc pe la 300mA.Recomandari?).-tensiune alimentare=18.8V in gol si 15,8V la 600mA.(montajul va fi stereo)-filtrare=40.000uF-rezistorii din sarcina finalilor sunt de 0.33 ohmi.Inca nu am inceput experimentarea dar vreau cateva sugestii si sfaturi in legatura cu directia in care sa ma indrept.Detin osciloscop asa ca pot face reglajele & stuff doar ca nu am gasit nici o schema la tensiunea asta si nici doar cu ce dispun eu momentan: 2xBD 140+2xBD139+4x2SA1941(toshiba, teoretic).Deci tranzistorii ii imaginati la locul lor.Ca intrare voi folosi un PCM2906.Multumesc mult! :bere:Si poate facem un mini-proiect comun din el...sau mai stiu eu...p.s.schema atasata este eliberata sub licenta GPL v.3 ! Link spre comentariu
Den Postat Iunie 22, 2011 Partajează Postat Iunie 22, 2011 1.Schema este functionala,Poti folosii un stabilizator de putere,mai pune ceva la traful de alimentare,ceva mai sanatos (minim 1,2A)...asta daca vrei sa ataci in mod sanatos si casti care cer mai mult.2.E un intreg topic dedicat pt. casti,un topic deosebit de interesant, aici,ce-i drept incarcat cu tampenii pe la sfarsit,poate face cineva curat pe acolo.. viewtopic.php?p=219281#p219281 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum