Vizitator tyc Postat Iulie 6, 2011 Partajează Postat Iulie 6, 2011 Tranzistorul e bun,ramane comanda lui prin monostabil. Link spre comentariu
criss Postat Iulie 14, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 14, 2011 Revin cu problema filtrarii si doresc sa o rezolv pe aceasta inainte de a incepe testele. trebuie sa-l filtrez cat mai bine posibil. Atasez cateva scheme de aprinderi gasite pe net: Urmatoarele condensatorare le-am gasit in scheme: 0.22uF, 10nF, 33nF. cum aleg condensatorul? care ar fi cel mai ideal? Diode: PL150, PL180, 1N4005, 1N4007, P6KE400CA. ps. am incercat o aprindere gotronicAT011 peimita imprumut si are filtrare buna, dar nu stiu ce este in ea cutia fiind bine sigilata, iar cum nu este a mea nu o pot 'maltrata'. Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Iulie 14, 2011 Partajează Postat Iulie 14, 2011 Aia in nemteste e alceva.Aia cu IGBT e prea 'dura' .Cu UC - ? .Cu BUX29 nu stiu cum se comporta.La PIC ai softul?Car ignition coil driver (cu 555) e altceva.Cu BUX82 e similara cu cea de IEIA,finalul schimbat cu SU169 si prefinalul cu BD282 paremise(un BD PNP darlington).Si cu SE/SA555 e aprope ok.Fa o aprindere electronica buna (recomand aia facuta la IEIA Cluj cu final BUX14 - se inlocuieste cu SU169; verificata in functionare ) .Elimina partea de multiscanteie,foloseste numai partea de aprindere propriuzisa.Dupa ce ai aprinderea functionala,vorbim si de adaptarea la senzor. Link spre comentariu
criss Postat Iulie 15, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 15, 2011 doar ca exemplu am pus schemele anterioare si nu doresc sa le fac pe nici una, eventual se va asemana cu PIC dar doar partea de comanda cu IGBT.cum am spus intr-un alt topic am partea de preluare semnal si intarziere, dar nu pot testa pe bobina deoarece nu am filtrare pe aprindere si imi executa uCul.pe mine doar filtrare in sine ma intereseaza si nu partea de comanda. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum