Vizitator berti Postat Mai 4, 2006 Partajează Postat Mai 4, 2006 Da, Stefanev ai dreptate, e vina mea ca n-am mutat topicul intr-o alta sectiune! Dar am s-o fac acum!Iar referitor la sectiunea Carciuma, ai dreptate si aici. Poti sa scrii ce vrei tu! Cu o singura conditie, postul tau sa aiba valoare! O gluma postata in topicul Bancuri ale valoare foarte mare, dar aceeasi gluma postata la amplificatoare are valoare 0 (zero) !!! Iar in situatia de mai sus valoarea postului tau tinde vertiginos catre 0! Iti multumesc pentru atentie! Si n-o lua in nume de rau! Link spre comentariu
stefanev Postat Mai 4, 2006 Partajează Postat Mai 4, 2006 Daca s-a mutat topicul, s-a dus si "marul discordiei". Link spre comentariu
anton_yo Postat Iunie 6, 2006 Partajează Postat Iunie 6, 2006 inseamna ca nu mere pe tast laptopurilor.. :smt004 Link spre comentariu
Extasy2525 Postat Iunie 7, 2006 Partajează Postat Iunie 7, 2006 E vechi patch-ul asta, din cate am auzit eu cica iti buleste tastatura in timp :( Link spre comentariu
stefanev Postat Iunie 8, 2006 Partajează Postat Iunie 8, 2006 Asta este .. doar nu vrei sa te tina toata viata tastatura ) Link spre comentariu
Kiusro Postat Octombrie 25, 2006 Partajează Postat Octombrie 25, 2006 mai urca , te rog fisierul, ala ca nu mai este acolo.Multumesc. Link spre comentariu
adi_0106 Postat Octombrie 25, 2006 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2006 ia d`aici :crazy: :oky: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum