Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Comparatie intre technics si pioneer

Postări Recomandate

• Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• glass

8

• baga

2

• amassive

2

• hpavictor

1

Top autori în acest subiect

Ce parere aveti despre technics suv-450 si linia pioneer http://www.google.ro/imgres?imgurl=http ... 71&bih=757 .Care are mai multi W pe iesire ,care are piese mai bune in ea si care este mai puternica?Vreau ca cumpar linia de la pioneer , tre sa dau technicsu + 50 ron.Se merita?E mai puternic pioneer-ul?(asta ma intereseaza)Va rog frumos sa ma scuzati pentru cei care au vizitat subiectul si au vazut ca nu merge linkul,nu mi-am dat seama.Ajutati-ma cu un raspuns plz :)Oricare e binevenit

Link spre comentariu

Eu zic sa te scapi de Tehnics ca are un integrat final SVI.... care daca folosesti boxe cu impedanta mica sau il forjezi la chefuri se poate arde si nu gasesti altul.Despre Pioneer nu stiu nimic

Link spre comentariu

2 canale a cate 45 de w? adik pe intrare am cam 22 de w?

Ce-ai vrut sa zici cu intrebarea asta? E exact ce a zis omul ai pe iesirea amplificatorului 45w per canal in 8Ohmi. Intrarea nu are nicio legatura.
Link spre comentariu

nu mai inteleg nimic, unii zic ca un canal cuprinde 2 sau mai multe (iesiri sau intrari,nu mai tin minte cum se numesc-acolo unde pui firele la boxa) iar eu am 8 borne la spate 4 + si 4 - .la fiecare pereche de borna am 45 de w?

Link spre comentariu

nu mai inteleg nimic, unii zic ca un canal cuprinde 2 sau mai multe (iesiri sau intrari,nu mai tin minte cum se numesc-acolo unde pui firele la boxa) iar eu am 8 borne la spate 4 + si 4 - .la fiecare pereche de borna am 45 de w?

Mai detaliat, desi nu-si are rost topicul tau aici, si pe saptele amplificatorului si pe fata daca citesti atent ti se explica mura-n gura, amplificatorul e de 2x45w, ai doua randuri de iesiri (mai mult ca sigur A si B) randul de sus cu 4 borne este A iar cel de jos B, pe fata amplificatorului ai comutatoare sau un selector pentru a alege iesirea A sau B sau A+B, acum, mai mult ca sigur daca folosesti doar A-ul sau B-ul scrie CLAR sa pui boxe de la 4 la 16 ohmi (desi e numai o chestie sa atraga omul la cumparare, ideal ar fi sa pui boxe in 8ohmi).Cand comuti pe A+B iti leaga in paralel iesirile si automat iti scade la jumate impedanta, adica daca pui 4 boxe de 8ohmi vei avea defapt 4ohmi pe ramura (L sau R) ideal ar fi sa pui boxe de 16ohmi. Oricate boxe ai lega amplificatorul tot 2x45 va scoate doar ca (mai mult ca sigur) ii vei scurta viata pentru ca tu vrei mai multe boxe.
Link spre comentariu

2x45 inseamna 2 randuri a cate 45 de w.adica pe A am 45w pe B am 45 w.adica pe o iesire vin 22,5 w nu?pentru ca un rand are 4 borne (2+ 2-) adica 2 iesiri.Deci puterea totala a amplificatorului este de 90 w,am inteles bine sau nu?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări