Vizitator CHRISTDR Postat Iunie 22, 2011 Partajează Postat Iunie 22, 2011 Am nevoie de schema pentru ASUS VK193D / probleme cu invertorul .Pe pcb scrie urmatoarele : in caz ca ajuta ... ILPI077FOR VK193 rev AMULTUMESC ! Link spre comentariu
nostrom Postat Iunie 22, 2011 Partajează Postat Iunie 22, 2011 Invertorul este facut cu TL494? Sursa LD7552? Link spre comentariu
Vizitator CHRISTDR Postat Iunie 22, 2011 Partajează Postat Iunie 22, 2011 Sursa LD7552 , Integratul pwm este un INL837GN , nu am gasit datasheet cu el , insa am gasit pe un forum rusesc niste tipi care sustin ca TL494 e inlocuitor . Dar in principiu da , asta este . Suspectez Ic`ul respectiv , insa nu sunt absolut sigur de asta . Doar ca am gasit cateva modele de lcd`uri cu integratu ala pe x forumuri cu aceeasi problema . Link spre comentariu
nostrom Postat Iunie 23, 2011 Partajează Postat Iunie 23, 2011 Sursa LD7552 , Integratul pwm este un INL837GN , nu am gasit datasheet cu el , insa am gasit pe un forum rusesc niste tipi care sustin ca TL494 e inlocuitor . Dar in principiu da , asta este . Suspectez Ic`ul respectiv , insa nu sunt absolut sigur de asta . Doar ca am gasit cateva modele de lcd`uri cu integratu ala pe x forumuri cu aceeasi problema .Daca nu aveti schema trimiteti-mi un MP cu adresa de mail si va trimit schema. Link spre comentariu
Vizitator CHRISTDR Postat Iunie 25, 2011 Partajează Postat Iunie 25, 2011 Stie cineva daca intradevar pot inlocui INL837GN cu TL494 ? Nu gasesc datasheet cu INL837GN nici macar in chineza. Link spre comentariu
nostrom Postat Iunie 25, 2011 Partajează Postat Iunie 25, 2011 Stie cineva daca intradevar pot inlocui INL837GN cu TL494 ? Nu gasesc datasheet cu INL837GN nici macar in chineza.Daca aveti integratul (INL837GN) montat pe placa monitorului de ce nu comparati cu o aplicatie a lui TL494? Link spre comentariu
SirRoger Postat Octombrie 16, 2012 Partajează Postat Octombrie 16, 2012 Sursa LD7552 , Integratul pwm este un INL837GN , nu am gasit datasheet cu el , insa am gasit pe un forum rusesc niste tipi care sustin ca TL494 e inlocuitor . Dar in principiu da , asta este . Suspectez Ic`ul respectiv , insa nu sunt absolut sigur de asta . Doar ca am gasit cateva modele de lcd`uri cu integratu ala pe x forumuri cu aceeasi problema . Daca nu aveti schema trimiteti-mi un MP cu adresa de mail si va trimit schema. Va salut,As avea si eu nevoie de schema de la VK193 daca se poate. [email protected] Multumesc mult! Cristi Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum