Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

MONITOR ASUS VK193D

Vizitator CHRISTDR

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nostrom

3

• SirRoger

1

Vizitator CHRISTDR

Sursa LD7552 , Integratul pwm este un INL837GN , nu am gasit datasheet cu el , insa am gasit pe un forum rusesc niste tipi care sustin ca TL494 e inlocuitor . Dar in principiu da , asta este . Suspectez Ic`ul respectiv , insa nu sunt absolut sigur de asta . Doar ca am gasit cateva modele de lcd`uri cu integratu ala pe x forumuri cu aceeasi problema .

Link spre comentariu

Sursa LD7552 , Integratul pwm este un INL837GN , nu am gasit datasheet cu el , insa am gasit pe un forum rusesc niste tipi care sustin ca TL494 e inlocuitor . Dar in principiu da , asta este . Suspectez Ic`ul respectiv , insa nu sunt absolut sigur de asta . Doar ca am gasit cateva modele de lcd`uri cu integratu ala pe x forumuri cu aceeasi problema .

Daca nu aveti schema trimiteti-mi un MP cu adresa de mail si va trimit schema.
Link spre comentariu

Stie cineva daca intradevar pot inlocui INL837GN cu TL494 ? Nu gasesc datasheet cu INL837GN nici macar in chineza.

Daca aveti integratul (INL837GN) montat pe placa monitorului de ce nu comparati cu o aplicatie a lui TL494?
Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Sursa LD7552 , Integratul pwm este un INL837GN , nu am gasit datasheet cu el , insa am gasit pe un forum rusesc niste tipi care sustin ca TL494 e inlocuitor . Dar in principiu da , asta este .

Suspectez Ic`ul respectiv , insa nu sunt absolut sigur de asta . Doar ca am gasit cateva modele de lcd`uri cu integratu ala pe x forumuri cu aceeasi problema .

Daca nu aveti schema trimiteti-mi un MP cu adresa de mail si va trimit schema.
Va salut,

As avea si eu nevoie de schema de la VK193 daca se poate.

[email protected]

Multumesc mult!

Cristi

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări