Mindware Postat Iunie 21, 2011 Partajează Postat Iunie 21, 2011 Tocmai mi-am sters toate partitiile din comp....exceptand una inutila....Nu am formatat nimic....ca mi-am dat seama la "timp"(sau ce mi se parea mie timp atunci...ca aparet installeru' de wingaozu masii iti sterge partitiile exact atunci cand te intreaba...).Intrebare de 10 puncte:Cum recuperez datele?Crede-ti-ma ca trebuie sa le recuperez....O licenta depinde de asta.....Nu mai pot folosi jurnalele,nu?Nu le pot recupera?Va multumesc mult....iar pana atunci..ma pun pe sapat... Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Iunie 21, 2011 Partajează Postat Iunie 21, 2011 Incearca ceva partition table doctor sau partition recovery de la easeus.Am sters odata si eu una ext3 si cea de swap (fdisk din linux) dupa care m-am razgandit si de pe un live cd le-am refacut de marimea initiala si totul a reaparut cum era. Link spre comentariu
Mindware Postat Iunie 21, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 21, 2011 Ok,lasand la o parte faptul ca am reusit sa demonstrez ca sunt analfabet in primul post...sa prezint progresul.Din fericire, pe mine ma intereseaza doar partitia ext3 care continea /home.Aceasta era intr-o partitie logica impreuna cu partitia nedistrusa,partitia logica fiind la sfarsitul hdd-ului.Am recreat partitia ce ma intereseaza, utilizand gparted, lasand-o neformatata.Din nefericire, nu imi apare tot ...asa cum ti-a aparut tie....fara sa fac nimic.Avand in vedere ca nu am sters nimic de pe ea....oare nu pot recupera jurnalul si sa o refac drept ext3?Ma gandesc....de aici ar trebui sa fie simplu.Am partitia intreaga...inclusiv jurnalul ,doar ca nu stiu cum sa o rejurnalizez folosing acel jurnal... Link spre comentariu
Vizitator sergio_1359 Postat Iunie 21, 2011 Partajează Postat Iunie 21, 2011 Poti folosi cu succes programul TestDisk - http://www.cgsecurity.org/wiki/TestDisk. Eu l-am folosit cu mai multe ocazii si isi face treaba foarte bine. Recupereaza datele in proportie de 99%. Link spre comentariu
Mindware Postat Iunie 21, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 21, 2011 Man, daca vedeam raspunsul tau inainte sa gasesc eu aplicatia, iti faceam cinste cu bere...si nu cu bere virtuala. Acum fac backup la partitia cu pricina si recomand tuturor TestDisk - http://www.cgsecurity.org/wiki/TestDisk A refacut toata structura hdd-ului meu... Chiar a salvat viitorul unei persoane si cam toate datele mele!!!! Numai bine!!! :bere: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum