adicontakt Postat Iunie 23, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 23, 2011 gata , am adugat alta placa video ca VTX se pare ca cam no name si nu as vrea sa ma risc asa ca am bagat tot un asus http://dcshop.ro/placa-grafica-pcx-asus ... -28617.htm am pus si sursa de mai sus asta e sistemul final si din 18 s-a dus spre 20 , asa ca cine doreste componente de acer asipre in viitor apare la vanzare Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Iunie 23, 2011 Partajează Postat Iunie 23, 2011 Stii vorba, dai un ban da' stii ca face. Astept pareri dupa ce'l primesti. PS. Sistemul de operare, ca'i XP ca'i 7, pune'l pe 64 biti. Link spre comentariu
vladonedj Postat Iunie 23, 2011 Partajează Postat Iunie 23, 2011 Stii vorba, dai un ban da' stii ca face. Astept pareri dupa ce'l primesti. PS. Sistemul de operare, ca'i XP ca'i 7, pune'l pe 64 biti.Ar fi culmea sa foloseasca 32 bit si sa vada numa' 3 gb ram Link spre comentariu
adicontakt Postat Iunie 24, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 24, 2011 culmea e ca acum am 3 gb de ram si folosesc win7 ultimate x64 asta ptr carcotasi Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Iunie 24, 2011 Partajează Postat Iunie 24, 2011 Si eu pe laptopuri cu 2GB tot x64 am. Link spre comentariu
adicontakt Postat Iunie 25, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2011 prima impresie arata cam asa scorul mic la hdd e dat se pare de placa de baza , ii trebuie un update de firmware Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Iunie 25, 2011 Partajează Postat Iunie 25, 2011 Imagine se pune asa: [img= imaginea aici ] Ratingul din Windows nu are nicio relevanta. Mai mult, poate fi modificat sa arate ce vrei tu... Incearca un 3DMark06 (ca pe Vantage l'au complicat prea tare). Link spre comentariu
adicontakt Postat Iunie 25, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2011 m-am grabit image uploader 3dmark mai tarziu , momentan transfer datele de pe laptop Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Iunie 25, 2011 Partajează Postat Iunie 25, 2011 Mai insista ca fix tot asa ca inainte ai pus'o. Link spre comentariu
adicontakt Postat Iunie 25, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2011 sunt preocupat cu altele image uploader Link spre comentariu
adicontakt Postat Iunie 26, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 26, 2011 are idee cineva de ce raman porturile usb alimentate dupa ce opresc pcul? am un hdd extern si un hub usb si ii raman ledurile aprinse Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Iunie 26, 2011 Partajează Postat Iunie 26, 2011 are idee cineva de ce raman porturile usb alimentate dupa ce opresc pcul? am un hdd extern si un hub usb si ii raman ledurile aprinseCa asa trebuie, sa nu existe 5vsb degeaba. Daca iti uiti un telefon sau un mp3 legat la USB si inchizi calculatorul sa nu te trezesti ca ti'a murit bateria. Optiunea de a o dezactiva de obicei exista sub forma unui jumper pe placa (asta daca mai exista si ala, oricum in BIOS nu cred sa fie). Link spre comentariu
adicontakt Postat Iunie 26, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 26, 2011 am pus un prelungitor cu buton si ii tai alimentarea generala , invarte hddul extern degeaba Link spre comentariu
adicontakt Postat Iunie 26, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 26, 2011 am o problema cu extinderea de desktop spre tv am un tv lcd care duce full hd la 1080p cu placa veche (la laptop, era nvidia) era simplu conectam cablu hdmi si dadeam extensie la desktop , cand termina de utilizat tvul dadeam disconnect this display si se oprea extinderea pe tv acum numai belele am , optiunea de disconnect this display a disparut (din menul windowsului Control Panel\Appearance and Personalization\Display\Screen Resolution), montiorul (care e pe vga) mi-l vede ca projector (cand apas tasta windows+P) , si este afisat cu numarul 2 nu cu 1 mai mult decat atat imagine de pe tv cu toate ca e setata rezolutia pt tv la 1080p cu 60 de hz este mult mai mica decat ecranului tvului a trebuit sa ii baga o rezolutie "custom"in programul placi video (care vad ca e diferit de catalystul care era odata)la 1920x1076@59 hz ca sa imi extinda imagina pe 99,9% din ecranul tvului m-a dat peste cap , nu ma duce capul ce sa fac sa treaca monitorul pe 1 si tvul pe 2 stiu ca de obicei cand conectai un display aparea mesajul New Display Detected la mine nu a mai aparut ce sa fac sa apara iara faza cu disconnet this display si sa nu mai am optiunea cu show only display 1 sau 2 dupa caz gif upload Link spre comentariu
adicontakt Postat Iunie 28, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2011 am reusit sa il fac sa vada cum trebuie pe tv scorurile din 3d mark rulat la o rezolutie de 720p image upload Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum