Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sfat achizitie PC (desktop)

adicontakt

Postări Recomandate

• Răspunsuri 29
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adicontakt

17

• Th3_uN1Qu3

10

• Bercu Giuliano

1

• vasile eugen

1

Stii vorba, dai un ban da' stii ca face. Astept pareri dupa ce'l primesti. PS. Sistemul de operare, ca'i XP ca'i 7, pune'l pe 64 biti.

Ar fi culmea sa foloseasca 32 bit si sa vada numa' 3 gb ram
Link spre comentariu

Imagine se pune asa:

[img= imaginea aici ]

Ratingul din Windows nu are nicio relevanta. Mai mult, poate fi modificat sa arate ce vrei tu... Incearca un 3DMark06 (ca pe Vantage l'au complicat prea tare).

Link spre comentariu

are idee cineva de ce raman porturile usb alimentate dupa ce opresc pcul? am un hdd extern si un hub usb si ii raman ledurile aprinse

Ca asa trebuie, sa nu existe 5vsb degeaba. :rade: Daca iti uiti un telefon sau un mp3 legat la USB si inchizi calculatorul sa nu te trezesti ca ti'a murit bateria. Optiunea de a o dezactiva de obicei exista sub forma unui jumper pe placa (asta daca mai exista si ala, oricum in BIOS nu cred sa fie).
Link spre comentariu

am o problema cu extinderea de desktop spre tv

am un tv lcd care duce full hd la 1080p

cu placa veche (la laptop, era nvidia) era simplu conectam cablu hdmi si dadeam extensie la desktop , cand termina de utilizat tvul dadeam disconnect this display si se oprea extinderea pe tv

acum numai belele am , optiunea de disconnect this display a disparut (din menul windowsului Control Panel\Appearance and Personalization\Display\Screen Resolution), montiorul (care e pe vga) mi-l vede ca projector (cand apas tasta windows+P) , si este afisat cu numarul 2 nu cu 1

mai mult decat atat imagine de pe tv cu toate ca e setata rezolutia pt tv la 1080p cu 60 de hz este mult mai mica decat ecranului tvului

a trebuit sa ii baga o rezolutie "custom"in programul placi video (care vad ca e diferit de catalystul care era odata)la 1920x1076@59 hz ca sa imi extinda imagina pe 99,9% din ecranul tvului

m-a dat peste cap , nu ma duce capul ce sa fac sa treaca monitorul pe 1 si tvul pe 2

stiu ca de obicei cand conectai un display aparea mesajul New Display Detected la mine nu a mai aparut

ce sa fac sa apara iara faza cu disconnet this display si sa nu mai am optiunea cu show only display 1 sau 2 dupa caz

Posted Image

gif upload

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări