Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sfat achizitie PC (desktop)

adicontakt

Postări Recomandate

salut la toata lumea

laptopul a inceput sa dea rateuri si ma bate gandul sa achizitionez un dektop

buget max 1800 lei

utilizare : de toate , filme , gaming

vreau sa il iau fara periferice ca din astea am de toate : monitor , tastatura , mouse ,imprimanta

fara sistem de operare

am intrat pe siteul de la depozit si m-am oprit asupra urmatorului sistem

Posted Image

astept meseriasii sa isi dea cu parerea

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 29
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adicontakt

17

• Th3_uN1Qu3

10

• Bercu Giuliano

1

• vasile eugen

1

Eu zic sa te bagi pe AMD. Nu de alta, dar daca vrei sa faci upgrade la procesor mai tarziu... la intel nu mai poti de cand cu i'urile astea. AMD tine un socket compatibil 5 ani de zile... De la Depozit zici ca vrei? Ia sa vedem.Cat despre sursa, la un sistem de genul asta nu conteaza puterea, conteaza calitatea.

Link spre comentariu

Uite aici parerea mea, 1900 lei:[attachment=0]configuratie amd.jpg[/attachment]Te incadrezi in 1800 daca pui procesor dual in loc de quad, dar sa fie Phenom X2 nu Athlon X2, Phenom se poate debloca in quad. Nu lua hardul ala Seagate, ca PICA. Si nu e amuzant cand pica 1TB. Si nu face prostia sa iei placa de baza micro atx daca tot iti iei carcasa full. Alea micro sunt mai slabe in general si evident ai mai putine sloturi.(acuma astept sa sara carcotasii la sursa de 430W) Si nu, nu's fan ASUS, de fapt sunt fan Gigabyte. Dar asa s'au nimerit.

Link spre comentariu

cred ca f ok sistemul cu toate ca depaseste bugetul , plus ca si mie mi se pare cam slaba sursa , ma gandesc pe viitor poate mai bag un hdd sau stiu eu ceatasez o configuratie si anumite componente inlocuitoare sa va da-ti cu parereade intel mi-a cam trecut ideea

Link spre comentariu

Daca esti obisnuit cu W chinezesti normal ca ti se va parea slaba. Sursa aia duce lejer si 4 HDD'uri pe acel sistem, cu placa aia video. PS. N'am auzit de "ULTRON". Pariu ca acei 580W de fapt sunt 300, pe cand la Corsair si la alte marci de renume (uite de ex eu am Seasonic de 500W, dar am dat pe ea 150 ron sh), puterea declarata este cea reala. Asa ca exemplu, cel de la care am cumparat sursa acum 2 ani jumate parca, tinea pe ea un Q6600 overclockat in 3.8GHz si o placa video 9800GX2 care era ultra high-end la acea vreme si consuma serios.Si ia totusi o placa video de generatie noua. Iar la placa de baza ASRock nu m'as baga decat in conditia in care are condensatori polimer (solid caps). Daca ii cu electrolitici deja intr'un an o sa fie bataie de cap.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări