adicontakt Postat Iunie 21, 2011 Partajează Postat Iunie 21, 2011 salut la toata lumea laptopul a inceput sa dea rateuri si ma bate gandul sa achizitionez un dektop buget max 1800 lei utilizare : de toate , filme , gaming vreau sa il iau fara periferice ca din astea am de toate : monitor , tastatura , mouse ,imprimanta fara sistem de operare am intrat pe siteul de la depozit si m-am oprit asupra urmatorului sistem astept meseriasii sa isi dea cu parerea Link spre comentariu
vasile eugen Postat Iunie 21, 2011 Partajează Postat Iunie 21, 2011 pe intel este ok,iar un calculator eu cind iau pentru cineva iau pe componente,si in functie de necesitate Link spre comentariu
Bercu Giuliano Postat Iunie 22, 2011 Partajează Postat Iunie 22, 2011 oreienteaza-te catre o grafica cu ddr5 si o sursa de minim 600w Link spre comentariu
adicontakt Postat Iunie 22, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 22, 2011 si creste pretul cu cat? Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Iunie 22, 2011 Partajează Postat Iunie 22, 2011 Eu zic sa te bagi pe AMD. Nu de alta, dar daca vrei sa faci upgrade la procesor mai tarziu... la intel nu mai poti de cand cu i'urile astea. AMD tine un socket compatibil 5 ani de zile... De la Depozit zici ca vrei? Ia sa vedem.Cat despre sursa, la un sistem de genul asta nu conteaza puterea, conteaza calitatea. Link spre comentariu
adicontakt Postat Iunie 22, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 22, 2011 deci configuratia e informativamai am vre-o doua facute , sunt prea obosit sa le postez sis a detaliezam una si cu un quad core de la amd Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Iunie 22, 2011 Partajează Postat Iunie 22, 2011 Uite aici parerea mea, 1900 lei:[attachment=0]configuratie amd.jpg[/attachment]Te incadrezi in 1800 daca pui procesor dual in loc de quad, dar sa fie Phenom X2 nu Athlon X2, Phenom se poate debloca in quad. Nu lua hardul ala Seagate, ca PICA. Si nu e amuzant cand pica 1TB. Si nu face prostia sa iei placa de baza micro atx daca tot iti iei carcasa full. Alea micro sunt mai slabe in general si evident ai mai putine sloturi.(acuma astept sa sara carcotasii la sursa de 430W) Si nu, nu's fan ASUS, de fapt sunt fan Gigabyte. Dar asa s'au nimerit. Link spre comentariu
adicontakt Postat Iunie 23, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 23, 2011 cred ca f ok sistemul cu toate ca depaseste bugetul , plus ca si mie mi se pare cam slaba sursa , ma gandesc pe viitor poate mai bag un hdd sau stiu eu ceatasez o configuratie si anumite componente inlocuitoare sa va da-ti cu parereade intel mi-a cam trecut ideea Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Iunie 23, 2011 Partajează Postat Iunie 23, 2011 Daca esti obisnuit cu W chinezesti normal ca ti se va parea slaba. Sursa aia duce lejer si 4 HDD'uri pe acel sistem, cu placa aia video. PS. N'am auzit de "ULTRON". Pariu ca acei 580W de fapt sunt 300, pe cand la Corsair si la alte marci de renume (uite de ex eu am Seasonic de 500W, dar am dat pe ea 150 ron sh), puterea declarata este cea reala. Asa ca exemplu, cel de la care am cumparat sursa acum 2 ani jumate parca, tinea pe ea un Q6600 overclockat in 3.8GHz si o placa video 9800GX2 care era ultra high-end la acea vreme si consuma serios.Si ia totusi o placa video de generatie noua. Iar la placa de baza ASRock nu m'as baga decat in conditia in care are condensatori polimer (solid caps). Daca ii cu electrolitici deja intr'un an o sa fie bataie de cap. Link spre comentariu
adicontakt Postat Iunie 23, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 23, 2011 m-am orientat pe sistemul facut de tine , e destul de teapan , totusi o sursa la 500-550w nu imi pot recomanda? Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Iunie 23, 2011 Partajează Postat Iunie 23, 2011 Sursa aia iti va fi suficienta. Vezi aici: http://www.jonnyguru.com/modules.php?na ... 3&reid=239 Link spre comentariu
adicontakt Postat Iunie 23, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 23, 2011 ok , dar de placa asta video ce parere aveti? http://dcshop.ro/placa-grafica-vtx3d-vx ... -28001.htm Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Iunie 23, 2011 Partajează Postat Iunie 23, 2011 E destul de draguta. Link spre comentariu
adicontakt Postat Iunie 23, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 23, 2011 se pare ca l-am cam definitivat pe sistemsa vad ce fel se comanda de la dc shop si daca intradevar in maxim 48 de ore le livreaza Link spre comentariu
adicontakt Postat Iunie 23, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 23, 2011 o inca intrebare sursa asta ? http://dc-shop.ro/cauta/?find=corsair+500w Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum