Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

modificare lanterna

Vizitator aldama

Postări Recomandate

• Răspunsuri 109
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• pinky

7

• nicul

4

• Dr.L

4

• aygun

4

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator pisica matache

Curentul de descarcare probabil nu depaseste 1-1,5A.La curentul asta ar trebui sa functioneze mult si bine,fiind descarcati cu mai putin de 0,5C.Temperatura maxima recomandata,la un 18650 Sanyo,este de 60 grade C.Cauza probabila de defectare,este calitatea indoielnica a acumulatorilor.Eu folosesc la lanterna,cate un singur 18650 Sanyo de 2600mAh,din care trag aproape 2A;lanterna se incalzeste,dar sigur nu ajunge la 60 grade.Ma tine un acumulator cam doua ore,ledul consumand intre 2A cu el incarcat si cca 1A cand este aproape descarcat.Nu folosesc scc,doar o rezistenta de 0,33ohmi inseriata cu ledul.Pus in situatia de a alege intre Ultrafire de peste 3000mAh si Sanyo de 2600mAh,i-am ales pe ultimii,gasindu-i la 30 lei bucata.

Link spre comentariu
Vizitator saridon

Eu am luat Ultrafire cu 10 lei buc de pe okazii asa de proba dar sunt aproape sigur ca nu se "impuscau"nici astia daca nu faceam miscarea cu conductorii de 1 mm2.Ce inseamna 0,5C ?

Link spre comentariu
Vizitator pisica matache

Producatorul recomanda un curent maxim cu care se poate descarca acumulatorul...0,5C inseamna jumatate din capacitatea acumulatorului,adica 1,5ALa Sanyo de ex,se poate descarca cu 2C,adica 5,2A.Diferenta de pret reprezinta probabil diferenta de calitate..tot de pe Okazii i-am luat si eu.

Link spre comentariu
Vizitator tyc

Eu am luat Ultrafire cu 10 lei buc de pe okazii asa de proba dar sunt aproape sigur ca nu se "impuscau"nici astia daca nu faceam miscarea cu conductorii de 1 mm2.Ce inseamna 0,5C ?

C vine de la capacitate. De ex. daca accu e de 3000mAh , 0,5C=0,5x3000=1500mA
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări