Vizitator touraek Postat Iunie 21, 2011 Partajează Postat Iunie 21, 2011 salut! Sunt nou paici si vreau sa ascult niste pareri de la cei mai luminati ca mine.Recent am dat peste un uher ua 160 r si nu stiu ce putere rms are,adica cat ar scoate el pe iesire.Pe net n-am gasit nimik concludent!!Merci anticipat!P.S vreau sa aflu puterea ca vreau sa-mi ia-au niste boxe.Cam ce boxe i s-ar potrivii,adica cam cati watti rms sa aiba boxa!! Link spre comentariu
zal Postat Iunie 22, 2011 Partajează Postat Iunie 22, 2011 Uite schema aici: http://elektrotanya.com/uher_ua140_ua160r.pdf/download.html Are un maxim 2x60W/8 Ohmi, deci orice boxe mai puternice de atît sînt bune. În nici un caz boxe de 4 Ohmi, sau 2 perechi de 8 la ieşire, findcă le pune în paralel cu comutatorul pe poz A+B. Link spre comentariu
Vizitator touraek Postat Iunie 22, 2011 Partajează Postat Iunie 22, 2011 deci are 60 w pe 8 ohmi pe o iesire!Am priceput !Stima si respect!Acu tre sa cumpar 2 boxe de peste 60 w rms fiecare nu? Link spre comentariu
zal Postat Iunie 22, 2011 Partajează Postat Iunie 22, 2011 Da, cam 60W pe un canal. Fiecare canal are cîte 2 ieşiri posibile (A şi B), de aia trebuie să ai grijă cu boxele folosite.La difurile din ziua de azi şi la reclamele mincinoase de pe etichete, mai bine să fie de minim 100W reali, la 8 Ohmi.Sau pot fi, de exemplu, boxele Unitra de 75 sau 90W de pe vremuri. Link spre comentariu
Vizitator touraek Postat Iulie 5, 2011 Partajează Postat Iulie 5, 2011 am gasit 2 boxe care au fost de la un uher compact 1200 cd.sunt bune si cam cat ar scoate o boxa?P>S boxele sunt tot uher Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum