Vizitator HDdanutHD Postat Iunie 21, 2011 Partajează Postat Iunie 21, 2011 Salut! Am o sursa aproape noua.Este un Compaq dps-250rb . Este buna sau nu?Cam la ce pret este ??:DMz anticipat! Link spre comentariu
mos ilie Postat Iunie 21, 2011 Partajează Postat Iunie 21, 2011 Salut,Orice sursă ( în afară de una nesigură sau defectă ) este bună pentru echipamentul pentru care a fost proiectată.Sursa în discuţie s-ar putea să fie una destinată doar calculatorului Compaq şi să nu poate fi folosită în alt calculator.La 250W ( probabil adevăraţi ) va fi privită cu destulă suspiciune de un potenţial cumpărător.Pe site-urile de vânzări este 45 Usd, dar nu îţi imagina că vei avea prea mulţi cumpărători la preţul ăsta. Link spre comentariu
mitidj2008 Postat Iunie 21, 2011 Partajează Postat Iunie 21, 2011 Salut. Am avut de afacere cu asa surse. calculatore HP care veneau aruncate si eu le mai luam pentru componete: hdd,cd/dvd,rami si sursa componentistica foarte buna de calitate ca le am desfcaut!!!! numai ST si MOTORLA am gasit pe acolo PCB foarte bun are si un firlu pe 220V ca un traf de neon pus in serie cu aliemnte insa nu se pot pune pe cutiile obijnuite. numai pe carcase HP unde merg. eu am o sursa de la hp ATX24 de 450W pe o placa de baza de la SuperMicro dar o tin jos ca nu imi merge in locu-l surse ca e si mai lata http://www.hwtweakers.net/forum/download/file.php?id=333&t=1 da este super ok. foarte silezios culeru. P.S.= noroc de IEC-ul(alimentare) ala la 90 de grade ca al fel nu stiu cum faceam Link spre comentariu
asterix196803 Postat Iunie 27, 2011 Partajează Postat Iunie 27, 2011 Salut ! Eu am transferat placa de baza si cd-rom in alta carcasa care era mai lata si am pus sursa perfect in doua suruburi la un p4.(am gasit acea carcasa tot la un magazin de It). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum