Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

mini dublu subwoofer activ cu tda 8560q

Vizitator cabal

Postări Recomandate

Vizitator cabal

salutare, sunt novice deci nu va mirati daca intreb prostii :-)vreau sa-mi fac o cutie cu doua boxe de bass pe 2ohmi si cu un amplif adelaida 2x40W pe 2ohmi.Ce radiator trebe sa folosesc ? In Manual scrie ceva de 200cm2 ???Nu e cam mare ? Daca folosesc racire activa merge ? Pot sa leg coolerul direct la alimentarea amplificatorului sau o sa dea distorsiuni ?Radiatorul trebe izolat de tda ?Integratul asta nu prea e "high fidelity", dar doar de bass o sa sune cit de cit bine ?Ce filtre de joase sa pun in cutie?Mai trebe filtrata alimentarea de la masina cumva?Am CD'u Blaupunkt RDS 168, iesirile de chinch sint potrivite ca si semnal pt. Ampliful asta de la adelaida? Sau mai trebe ceva acolo?...stiu, o mie de intrebarii, dar vreau sa fac cit mai putine greseli :-))mersi pt. orice comentariu :smt006

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Max

1

Top autori în acest subiect

• Max

Max 1 postare

salutare, sunt novice deci nu va mirati daca intreb prostii :-)vreau sa-mi fac o cutie cu doua boxe de bass pe 2ohmi si cu un amplif adelaida 2x40W pe 2ohmi.Ce radiator trebe sa folosesc ? In Manual scrie ceva de 200cm2 ???Nu e cam mare ? Daca folosesc racire activa merge ? Pot sa leg coolerul direct la alimentarea amplificatorului sau o sa dea distorsiuni ?Radiatorul trebe izolat de tda ?Integratul asta nu prea e "high fidelity", dar doar de bass o sa sune cit de cit bine ?Ce filtre de joase sa pun in cutie?Mai trebe filtrata alimentarea de la masina cumva?Am CD'u Blaupunkt RDS 168, iesirile de chinch sint potrivite ca si semnal pt. Ampliful asta de la adelaida? Sau mai trebe ceva acolo?...stiu, o mie de intrebarii, dar vreau sa fac cit mai putine greseli :-))mersi pt. orice comentariu :smt006

Eu nu ti-as sugera sa faci subwoofer cu acel integrat.. nu e bun pentru bass... incearca un TDA1562 cu filtru activ si o sa ai ceva rezultate... oricum cauta pe forum si mai gasesti ca s-a mai discutat ceva asemanator
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări