Vizitator Postat Iunie 30, 2011 Partajează Postat Iunie 30, 2011 Oaresce logica sigur aveau ele, doar ca nu avei tu cheia de decriptare... Netu geme de astfel de inregistraricu mesaje ilogice, dar sunt foarte putini schizofreni care au transceivere, asa ca... Link spre comentariu
Flor Postat Iulie 1, 2011 Partajează Postat Iulie 1, 2011 Sa inteleg ca eu fac parte dintre "schizofreni care au transceivere"? Mda, as cam putea spune si asa..Sincer nu inteleg nici ce placere au unii sa dea in antena tot felul de semnale ciudate, purtatoare, manele, etc.Cand ajung acasa o sa va scriu ce a receptionat gonguta mea. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 1, 2011 Partajează Postat Iulie 1, 2011 COMPLET GRESIT!!!! Nu, era vorba despre persoane care ar transmite CW fara nici o noima, ar trebui sa fie schizofreni... Deci probabil ca semnalele alea aveu noima... In ceea ce priveste manelele, mai e o chestie... e drept ca am mai auzit in banda, dar fff rar. In schimb, de curand m-am dotat si eu cu echipament VHF si spre surpriza mea am constatat ca pe 146 si pe 144.800 imi receptionez propriul meu modulator FM din masina... in fine, armonici ale chinezariei... Imi pun intrebarea daca nu receptionati de fapt armonici din modulatoarele cocalarilor... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum