dan cod Postat Iunie 20, 2011 Partajează Postat Iunie 20, 2011 Azi am schimbat intr-un TV din asta tunerul.originalul era DT5-BF18DD1A23DU si am pus UV1316 Philips am setat din service la tuner PHil 1 si merge perfect.Nu stiu daca undeva cele doua sunt date ca echivalente sau nu dar asa functioneaza perfect in toate 3 benzile.De notat pentru viitor. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iunie 20, 2011 Partajează Postat Iunie 20, 2011 Azi am schimbat intr-un TV din asta tunerul.originalul era DT5-BF18DD1A23DUsi am pus UV1316 Philips am setat din service la tuner PHil 1 si merge perfect.Nu stiu daca undeva cele doua sunt date ca echivalente sau nu dar asa functioneaza perfect in toate 3 benzile.De notat pentru viitor.informatia dvs este complet incompleta si fara vreo valoare cita vreme nu se tine seama de urmatoarele aspecte...1-- conteaza ce sufix este dupa 1316 , avind in vedere ca se fabrica citeva zeci de modele de uv1316...!2-- toate selectoarele uv1316 au si un al doilea cod , scris pe rindul urmator...! la foarte multe dintre ele este scris ceva de genul 3139 xxx xxxxx , daca fabricantul este philips , evident...!3-- conteaza si fabricantul , care poate fi philips , selteka sau china direct...! Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 20, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 20, 2011 informatia dvs este complet incompleta si fara vreo valoare cita vreme nu se tine seama de urmatoarele aspecte...1-- conteaza ce sufix este dupa 1316 , avind in vedere ca se fabrica citeva zeci de modele de uv1316...!2-- toate selectoarele uv1316 au si un al doilea cod , scris pe rindul urmator...! la foarte multe dintre ele este scris ceva de genul 3139 xxx xxxxx , daca fabricantul este philips , evident...!3-- conteaza si fabricantul , care poate fi philips , selteka sau china direct...!Din pacate Tvul deja si-a luat zborul spre satul de unde venise defect.Ca era manufactura philips asta am scris in mesaj. Am mai gasit un tuner din cel de care am pus in stoc la mine.UV1316/A 1-43139 147 20691KBZ20 0411. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum