Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Daewoo CP185 tuner

Postări Recomandate

Azi am schimbat intr-un TV din asta tunerul.originalul era DT5-BF18DD1A23DU si am pus UV1316 Philips am setat din service la tuner PHil 1 si merge perfect.Nu stiu daca undeva cele doua sunt date ca echivalente sau nu dar asa functioneaza perfect in toate 3 benzile.De notat pentru viitor.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

2

• misuraelectronic

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Azi am schimbat intr-un TV din asta tunerul.originalul era DT5-BF18DD1A23DUsi am pus UV1316 Philips am setat din service la tuner PHil 1 si merge perfect.Nu stiu daca undeva cele doua sunt date ca echivalente sau nu dar asa functioneaza perfect in toate 3 benzile.De notat pentru viitor.

informatia dvs este complet incompleta si fara vreo valoare cita vreme nu se tine seama de urmatoarele aspecte...1-- conteaza ce sufix este dupa 1316 , avind in vedere ca se fabrica citeva zeci de modele de uv1316...!2-- toate selectoarele uv1316 au si un al doilea cod , scris pe rindul urmator...! la foarte multe dintre ele este scris ceva de genul 3139 xxx xxxxx , daca fabricantul este philips , evident...!3-- conteaza si fabricantul , care poate fi philips , selteka sau china direct...!
Link spre comentariu

informatia dvs este complet incompleta si fara vreo valoare cita vreme nu se tine seama de urmatoarele aspecte...1-- conteaza ce sufix este dupa 1316 , avind in vedere ca se fabrica citeva zeci de modele de uv1316...!2-- toate selectoarele uv1316 au si un al doilea cod , scris pe rindul urmator...! la foarte multe dintre ele este scris ceva de genul 3139 xxx xxxxx , daca fabricantul este philips , evident...!3-- conteaza si fabricantul , care poate fi philips , selteka sau china direct...!Din pacate Tvul deja si-a luat zborul spre satul de unde venise defect.Ca era manufactura philips asta am scris in mesaj. :da Am mai gasit un tuner din cel de care am pus in stoc la mine.UV1316/A 1-43139 147 20691KBZ20 0411.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări