Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tuburile din TV-uri vechi: sunt bune de ceva?

mosfet

Postări Recomandate

Vizitator viorel

Si o intrebare: in loc de trafu de retea nu se poate pune direct o punte de diode puternica? Oricum tot 220 V are si in secundar.

mosule mai ia o carte de fizica /nu se poate pe bune
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mosfet

4

• Electron

3

• ctepeo

2

• Gandila

2

Top autori în acest subiect

Vizitator viorel

Depinde daca sunt tuburi "P" sau "E". Alea "P" nu sunt bune decat pentru televizoare, ca nu au tensiunea de filament de 6,3 V. By the way, ai vreo lampa EL 508 alias 6KW6?

baieti /tuburile merg oricum si oriunde nu conteaza p sau e depinde de voi daca stiti cum ,credetima am ceva vechime prin astea
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Bine moshu' dar daca imi explici si mie cum amplifici semnale cu diode sa-mi zici si mie cum ca am o carca de DY86.Iar pch200 ar merge daca folosesti doar partea de trioda © din tub.Desi nu stiu cum se comporta pch-ul in audio as zice ca merita incercat...Un sfat ar fi sa cauti tuburi mai serioase de AF cum ar fi Ecc81-83, EF86 sau echivalente.Orice tub de oriunde ar proveni el merge folosit atata timp cat ii cauti in catalog tens de filament (vezi p...) cu toate ca ele au fost alimentate in serie(300mA)! Spor!!! :lol:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări