mosfet Postat Septembrie 17, 2004 Partajează Postat Septembrie 17, 2004 Am cateva tuburi din tv-uri vechi, daca conteaza pot reveni cu modelele; intrebarea e daca sunt bune de ceva, macar un preamp; pentru alimentare pot lua tot din tv-uri vechi? Link spre comentariu
ctepeo Postat Septembrie 18, 2004 Partajează Postat Septembrie 18, 2004 Depinde daca sunt tuburi "P" sau "E". Alea "P" nu sunt bune decat pentru televizoare, ca nu au tensiunea de filament de 6,3 V. By the way, ai vreo lampa EL 508 alias 6KW6? Link spre comentariu
Vizitator Andrei_T Postat Septembrie 28, 2004 Partajează Postat Septembrie 28, 2004 Poti sa faci un amplif de 2x5W cu ECC83 (6N2P) si 2xEL84 (6P14P), 2 trafuri de iesire din doua televizoare(pickup-uri) si un traf de alimentare din pickup. Eu mi-am facut si suna excelent.Andrei Link spre comentariu
Electron Postat Septembrie 29, 2004 Partajează Postat Septembrie 29, 2004 Vreau si eu schema pentru amplificatorul asta cu EL 84!!! Link spre comentariu
mosfet Postat Septembrie 29, 2004 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2004 Din ce am reusit sa descifrez de pe ele, am asa:dy86ef183pch200pl504E bune de ceva Link spre comentariu
Gandila Postat Septembrie 29, 2004 Partajează Postat Septembrie 29, 2004 Ar merge un final destul de nervos cu 2- PL504, sau cu unul singur in single-ended si un preu cu 183,desi nu e foarte indicata in af, dar mie mi-a mers ok la o proba.Restu sunt neinteresante pt audio. Link spre comentariu
Vizitator Andrei_T Postat Octombrie 7, 2004 Partajează Postat Octombrie 7, 2004 Scuze pentru intarziere Electron, dar a trebuit sa gasesc un soft de simulare care sa aibe si lampi, ca sa pot sa desenez schema, si l-am gasit, se numeste CircuitMaker.Poate sa-mi spuna cineva cum sa afisez schema? este format GIF si are 10KAndrei Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Octombrie 8, 2004 Partajează Postat Octombrie 8, 2004 O pui pe ftp://ftp.as.ro/ si faci trimitere spre ea. Userul este izatech iar parola admin Link spre comentariu
Vizitator Andrei_T Postat Octombrie 9, 2004 Partajează Postat Octombrie 9, 2004 Asta e schema. Nu am mai facut alimentarile filamentelor, presupun ca se stie. Editat de vasile Link spre comentariu
Electron Postat Octombrie 9, 2004 Partajează Postat Octombrie 9, 2004 Mie imi trebuie asta pentru un miniamplificator de chitara. Eu zic ca merge. Multumesc! Link spre comentariu
Electron Postat Octombrie 9, 2004 Partajează Postat Octombrie 9, 2004 Si o intrebare: in loc de trafu de retea nu se poate pune direct o punte de diode puternica? Oricum tot 220 V are si in secundar. Link spre comentariu
Vizitator Andrei_T Postat Octombrie 11, 2004 Partajează Postat Octombrie 11, 2004 Merge si pentru chitara. Se poate si conectat la retea dar este foarte periculos in cazul unui accident. Nu te sfatuiesc sa faci asa. Tot iti mai trebuie un transformator pentru tensiunea de filament. Uite un site cu proiecte de amplificatoare pentru chitara http://195.178.239.50/ax84/home.html Are si mostre sonore la amplificatoare. Link spre comentariu
ctepeo Postat Octombrie 14, 2004 Partajează Postat Octombrie 14, 2004 Mosfet, te-am intrebat si eu daca ai un EL 508 (6KW6)? Link spre comentariu
mosfet Postat Octombrie 14, 2004 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2004 ctepeo In afara de ce am scris acolo, mai am vreo 4-6 tuburi de pe care nu pot descifra nimic.Daca merge preamp cu EF183, merge si un etaj de iesire dintr-un DAC cu tuburile astea?? (ar fi mult mai comod pt ca nu am nevoie de traf-uri de iesire, si cred ca am traf-urile de alim)Stie cineva o schema pt asa ceva, macar la cat sa le alimentez?Multumesc Link spre comentariu
Vizitator viorel Postat Octombrie 29, 2004 Partajează Postat Octombrie 29, 2004 Vreau si eu schema pentru amplificatorul asta cu EL 84!!!ia si tu o schemade tv mai veche si ia numai partea de af Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum