Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ci TDA 4601-echivalente?

Postări Recomandate

Va rog frumos,as vrea sa ma informez de la d-voastra, stimati colegi,ce echivalente are ci TDA4601?(9x2 pini)Este vorba de un tv NEI,care in loc de TDA4601,are un TDA4601-2 si nu stiu daca este corect,sau nu.Va multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dynky

2

• misuraelectronic

2

• dan cod

2

• FLORIN IORDACHE

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

TDA 4601 = TDA4601-2 si mai merge si TDA 4600.

... :nebun: ca de obicei , cel citat bate cimpii si posteaza numai timpenii in domeniul componentelor...! tda4601-2 inca nu s-a inventat pe planeta pamint...!iata cum stau lucrurile in realitate...1-- tda 4600 s-a fabricat cu sufixurile simplu / -2 / -2d / -3 , deci in 4 variante in total...!dintre acestea 4 variante , doar 4600-2d este in capsula dip/ dil cu 2 x9 pini...!2-- tda 4601 s-a fabricat cu sufixurile simplu / b / d , deci in 3 variante in total...! dintre acestea 3 variante , tda4601 cu b sau cu d la urma sint in capsula dip / dil cu 2 x 9 pini...!in concluzie...tda4601 cu b sau cu d --- ambele in capsula 2x9 pini --- pot fi inlocuite direct si fara modificari de catre tda4600 -2d ... :dasi reciproca este adevarata...!
Link spre comentariu

In NEI Indiana 200 merge orice TDA4601 sau 4600 indiferent de sufix.Am montat de multe ori din cel cu 9 pinii,este un pic mai neelegant dar functioneaza 100%.Se da o gaura in radiator si se pune un distantier(sa nu traga prea tare CIul spre radiator existand pericolul ruperii lui fizice) din cupru sau aluminiu ,eu faceam din bara de aluminiu,sau o latura dintr-un cornier de aluminiu etc,pus vaselina siliconica sa fie contactul termic bun si merge.Pot sa spun ca si invers am pus in loc de cel cu 9 pinii din cel cu 2X9 pini fizic trebuie montat bine ca functional nu am observat nici o diferenta.

Link spre comentariu

montajul unui dip/dil in loc de pieptene este perfect ok...! invers , desi merge , montajul unui pieptene in loc de dip/dil este o prostie dpv financiar , pentru ca e ca si cum s-ar strica orzul pe giste , sau s-ar da portocale porcilor ... :rade: este mult mai ieftin dip/dil -ul decit pieptenele... :da

Link spre comentariu

Corect. Eu ziceam de cazurile,, cand depanatorul nu are pe stoc asa ceva si decat sa astepte comanda se rezolva asa usor.NU sunt adeptul improvizatiilor dar unii clienti vor pe ,,ieri,, facut ,nu au rabdare si atunci aplici solutia cea mai rapida.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări