Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sudura rece pt elementi battery pack

Vizitator unde

Postări Recomandate

Vizitator unde

Salut si bine v-am gasit! Am niste telefoane Ericsson mai vechi carora tb sa le schimb elementii din battery back (4 x R3). Cei de la GP batteries nu mai vor sa faca operatia asta decit cu elementii lor, iar nu am acceptat din cauza calitatii lor proaste. Imi trebuie adresa unui atelier in Bucuresti, care ma poate ajuta cu aceasta sudura la rece (electrica).

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dr.L

2

• Ticu

2

Sudura in puncte pe elementi de acumulator am facut la Germanos dar au trecut vreo 10 ani si acum sunt pesimist... Poate are cineva pe forum o instalatie, chiar improvizata.

Link spre comentariu
Vizitator unde

Si eu tot la Germanos am facut, tot acum multi ani. Din pacate nu mai ai aparatura respectiva, deci nu mai furnizeaza serviciile care imi trebuiesc mie.

Link spre comentariu

Mai avea sudura in puncte un tinichigiu pe Dinicu Golescu la gara Basarab dar cred ca e daramat acum, si de la tabla la acumulatoare e cam mare diferenta de... finete.

Link spre comentariu
Vizitator unde

Aparat de sudura are si taica-meu, dar cum spuneai... e diferenta mare de finete. Se pare ca astia de la GP profita de pozitia lor de monopol acum.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator Eneloop

"unde" ai gasit atelier (aparat) pana la urma ?Cei de la GP Batteries exista de 15 ani cu sudura in puncte, stiu ca mai fac nazuri -pe ansamblu sunt OK ca altfel isi schimbau la doi ani locatia, sunt in buricul Bucurestiului de 11 ani- la ce aplicatie doreai sa utilizezi pachetul de acumulatori ?Cred ca te pot ajutaSA fie o Romanie Plina de Iubire !

Link spre comentariu
Vizitator unde

Nu am gasit un atelier pina acum, din pacate. Cei de la GP fac nazuri (pe partea de service, in rest sint ok, atit cit am colaborat eu cu ei), nu stiu de cind nu ai mai colaborat tu cu ei, dar la mine a fost asa: am schimbat niste elementi pt un telefon Nokia al tatalui meu si au zis ca nu pot sa imi dea garantie ca e incarcatorul vechi, bla, bla... Stiau ei de ce nu dadeau garantie: elementii aia au cedat in vreo 2 luni, drept urmare m-am dus cu proprii mei elementi (R3) si i-au sudat. De data asta insa, au refuzat pur si simplu. Am doua pack-uri pt Ericsson 688 si unul pentru Ericsson 788. Toate folosesc 4 elementi R3 (AAA). Gata cu off-topicul. Cum anume mai exact ma poti ajuta? Later edit: Rodiei 55 este exact adresa celor de la GP. Care e legatura ta cu ei?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări