cosmin1986 Postat Iunie 20, 2011 Partajează Postat Iunie 20, 2011 MA POATE AJUTA CINEVA CU O SCHEMA DE TX/RX PRIN RETEAUA ELECTRICA LA O DISTANTA DE 10 KM ....MAI BINE SPUS SA POT COMUNICA PRIN RETEAUA ELECTRICA PRIN INTERMEDIUL FAZEI Link spre comentariu
E_manuel Postat Iunie 20, 2011 Partajează Postat Iunie 20, 2011 La asa distanta nici nu merita sa-ti bati capul, trebuie sa aibe aceeasi faza ambele capete, A si BStai la bloc ?Cartierele de blocuri au statii de transformare astfel ca tu daca esti A in mod sigur B din alt cartier nu are aceeasi faza, in alta ordine de idei, ai putea fi surprins ca sunt sanse la bloc ca si vecinul de deasupra ta sa nu aibe aceeasi faza ca tine.Sansele cresc la case ca acel B sa aibe aceeasi faza ca tine daca locuiti de-a lungul unei strazi amandoi si ambii sunteti conectati din reteaua respectiva insa exista riscul sa fie statii de transformare intre.Cred ca telefonul e singura solutie si cea mai ieftina, la 4 euro sunt minute in retea de ti se ia de vorbit. Link spre comentariu
cosmin1986 Postat Iunie 21, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 21, 2011 stau la bloc dar ideea era sa fac un sistem la tara undeva sa poata comunica prin reteaua electrica la o distanta de cativa km.... Link spre comentariu
gica70 Postat Iunie 21, 2011 Partajează Postat Iunie 21, 2011 Sistemul de amator nu poate depasi aria unei case (unde toti consumatorii trec printr-un singur contor). Sistemul profesional se va folosi pt. retele de net (stiu ca este destul de controversat si, deocamdata, nu este in functiune) si poate nu va fi implementat niciodata.Am experimentat cu succes o astfel de schema (din prima categorie) cu modulatie de frecventa dintr-o revista Tehnium. Link spre comentariu
E_manuel Postat Iunie 25, 2011 Partajează Postat Iunie 25, 2011 Intre timp cum se fac lucrari doar sa fie de lucru, sa spunem ca ai investit niste bani, vine Pistea de la electrica si mai schimba o faza undeva in retea si s-a dus naiba toata munca / investitia.Mai trebuie retinut faptul ca folosirea instalatiei electrice in alte scopuri decat cele prevazute in contract duce la decuplarea de la sistemul electric si desfacerea contractului de furnizare a energiei electrice.Stiu, n-o sa afle nimeni dar poate nu sti ca multi romani pe timpul raposatului turnau de buna voie si fara avantaje, tot se gaseste cineva la costum care nu are loc de tine. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum