Vizitator red6625 Postat Februarie 5, 2015 Partajează Postat Februarie 5, 2015 Eu am deja pe cine sa chem, dar nu prea am incredere ca are tangenta sau a avut, cu asa ceva. Si speram la un raspuns referitor la postul meu initial. Dar va multumesc oricum. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 5, 2015 Partajează Postat Februarie 5, 2015 (editat) Eu am deja pe cine sa chem, dar nu prea am incredere ca are tangenta sau a avut, cu asa ceva. Si speram la un raspuns referitor la postul meu initial. Dar va multumesc oricum. ducetil la doctor ca asa fac oameni se apuca sa faca ravagiu prin tv si dupa aia il duce la service si meseriasul ce sai mai faca asa sinteti mai zgirciti si dupa aia ori costa mai mult ori nu se mai poate repara acuma sa nu va suparati pe mine ca am intilnit asa ceva si sigur si colegi sint satui de astfel de tveuri care sint maltratate si cei care intra pe acest forum si nau nici o treaba cu electronica hai cal pot face si eu dar care nu stiu cum se masoara un mosfet asa ca lasatio bafta si dul la un meserias ca sint satul de oameni de astia care vin la atelier si spun ca nare mare lucru si uite de aici este problema si face un scurt unde nu ar trebui si arde jumate din tv hai spor la munca adica la stricat cal stici pe bani tai Editat Februarie 5, 2015 de Harhas Florin Link spre comentariu
Vizitator red6625 Postat Februarie 6, 2015 Partajează Postat Februarie 6, 2015 ducetil la doctor ca asa fac oameni se apuca sa faca ravagiu prin tv si dupa aia il duce la service si meseriasul ce sai mai faca asa sinteti mai zgirciti si dupa aia ori costa mai mult ori nu se mai poate repara acuma sa nu va suparati pe mine ca am intilnit asa ceva si sigur si colegi sint satui de astfel de tveuri care sint maltratate si cei care intra pe acest forum si nau nici o treaba cu electronica hai cal pot face si eu dar care nu stiu cum se masoara un mosfet asa ca lasatio bafta si dul la un meserias ca sint satul de oameni de astia care vin la atelier si spun ca nare mare lucru si uite de aici este problema si face un scurt unde nu ar trebui si arde jumate din tv hai spor la munca adica la stricat cal stici pe bani tai Pai domnule draga, daca vedeai postul meu initial, vedeai ca nu am niciun gand sa ma bag eu in el, despre ce vbm aici?? despre nimic.. in fond eu am pus o intrebare simpla initial, la care nu a putut sa raspunda nimeni... ca si eu sunt satul de ''meseriasi'' care habar nu au de la SNAGOV incoa' Ma suna un baiat aseara, nu.l cunosc, am pus eu un anunt- 'caut depanator pt tv-ul asta, etc'.. deci el ma suna, nu eu pe el.. si ma intreaba - ''cum adica cu proiectoare''?? )) m.a busit si rasul, pai dc mai suni ba nene atunci? ma intreba daca e lcd.. apoi zice; -'' eu nu prea vin la client, ca nu pot sa car sculele in masina''.. (de parca aveti bormasini, flexuri si clesti de carat) .. dar in schimb vroia sa il ia de la mine, in fine, eu ii spun; - pai daca tu nu cari o geanta modesta, cum cari ditamai dulapul de tv?? / el: - da cat are domne? si cand ii zic masurile... el- '' AOLEU!'' Deci omul era total pe dinafara, intelegeti? asa ca fiecare e satul de cate ceva... in fine, pana la urma ca vine azi la mine daca vreau, cred ca mai mult il omoara curiozitatea, si dc nu un pic de practica pe ce nu a mai pus mana. Sa aveti o zi buna Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum