Vizitator bughy94 Postat Iunie 19, 2011 Partajează Postat Iunie 19, 2011 SAlut, se poate realiza un amplificator din 2 sau mai multe amplificatoare provenite de la boxe 2.0 de pc, pentru a creste puterea ? si care ar fii riscurile ? eu am incercat asa ceva, dar aveam un zgomot de fond foarte suparator ! se poate remedia? Link spre comentariu
Putz Postat Iunie 19, 2011 Partajează Postat Iunie 19, 2011 Nu se poate asa cum vrei tu si nici nu se merita sa te complici cu alea. Link spre comentariu
Sharky Postat Iunie 20, 2011 Partajează Postat Iunie 20, 2011 ca sa se poata trebuie sa modifici radical sursa de alimentare, deci mai bine lasa ca nu merita pt asa ceva. Link spre comentariu
Vizitator bughy94 Postat Iunie 20, 2011 Partajează Postat Iunie 20, 2011 ce vreau eu sa spun e ca: de la un amplif la intrarea de casti, conectez 2 fire la inputul de la celalalt amplif iar outputul sa il duc direct la boxe. Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Iunie 20, 2011 Partajează Postat Iunie 20, 2011 Sa bagi un splitter in cablul de semnal, sa dai semnal la toate si sa scoti pe mai multe boxe? Normal ca se poate. Dar aia nu se numeste legare in serie, pur si simplu ai mai multe amplificatoare care lucreaza pe acelasi semnal, fiecare pe boxele lor. Link spre comentariu
LUCI Postat Iunie 20, 2011 Partajează Postat Iunie 20, 2011 El vrea sa dea semnal de la iesirea unui amplificator la intarea altuia si asa mai departe Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Iunie 20, 2011 Partajează Postat Iunie 20, 2011 El vrea sa dea semnal de la iesirea unui amplificator la intarea altuia si asa mai departe In cel mai bun caz ai niste distorsiuni naspa. In cel mai rau caz zbori etajul de intrare (sau cam tot daca e integrat). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum