Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplificator din 3 amplif legate in serie

Vizitator bughy94

Postări Recomandate

Vizitator bughy94

SAlut, se poate realiza un amplificator din 2 sau mai multe amplificatoare provenite de la boxe 2.0 de pc, pentru a creste puterea ? si care ar fii riscurile ? eu am incercat asa ceva, dar aveam un zgomot de fond foarte suparator ! se poate remedia?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Th3_uN1Qu3

2

• Sharky

1

• LUCI

1

• Putz

1

Top autori în acest subiect

Vizitator bughy94

ce vreau eu sa spun e ca: de la un amplif la intrarea de casti, conectez 2 fire la inputul de la celalalt amplif iar outputul sa il duc direct la boxe.

Link spre comentariu

Sa bagi un splitter in cablul de semnal, sa dai semnal la toate si sa scoti pe mai multe boxe? Normal ca se poate. Dar aia nu se numeste legare in serie, pur si simplu ai mai multe amplificatoare care lucreaza pe acelasi semnal, fiecare pe boxele lor.

Link spre comentariu

El vrea sa dea semnal de la iesirea unui amplificator la intarea altuia si asa mai departe :ras: :sparge:

In cel mai bun caz ai niste distorsiuni naspa. In cel mai rau caz zbori etajul de intrare (sau cam tot daca e integrat). :rade:
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări