7apte Postat Iunie 19, 2011 Partajează Postat Iunie 19, 2011 Salutare, de curind am cumparat un dispozitiv mic ,bluetooth 2.0 pentru Vista, in pachet este si un mini-cd care are pe el programul BlueSoleil, chestia este ca este recunoscut de pc ,apare pictograma jos dar la conectare arata semnal numai din telefonul mobil catre pc , invers nu ,dar nu pot descarca nimic cu el in telefon, iar in telefon am si card de memorie de 2 Gb. Am umblat pe la setari si nu stiu ce sa-i fac,telefonul este un motorola wx395. Mai inainte luasem unul fara cd ,cu ala nu mergea de nici o culoare. Dar nici cu asta!!O idee, un mic ajutor pe unde ar trebui sa umblu la setari? Si va multumesc anticipat. Link spre comentariu
ionionel Postat Iunie 19, 2011 Partajează Postat Iunie 19, 2011 1)_dispozitivul de Bluetooth este compatibil cu telefonul tău din moment ce poţi transfera pe PC.2)_instalează programul -blue soleil-de pe CD-ul acela mic.3)_activează pe telefonul mobil funcţia de bluetooth.4)_introduci dispozitivul în port usb al calculatorului.5)_dai dublu click pe iconiţa albastră de bluetooth care ţia apărut la instalarea programului de pe CD.6)_cînd apare pe ecran chenarul cu ce ai instalat dai dublu click pe semnul de telefon din stînga bulinei roşii.7)_în partea de sus al chenarului unde scrie,, Bluetooth File Transfer Service ,,dai un click stîng şi poţi transferaîn ambele direcţii. Link spre comentariu
7apte Postat Iunie 20, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 20, 2011 1)_dispozitivul de Bluetooth este compatibil cu telefonul tău din moment ce poţi transfera pe PC.2)_instalează programul -blue soleil-de pe CD-ul acela mic.3)_activează pe telefonul mobil funcţia de bluetooth.4)_introduci dispozitivul în port usb al calculatorului.5)_dai dublu click pe iconiţa albastră de bluetooth care ţia apărut la instalarea programului de pe CD.6)_cînd apare pe ecran chenarul cu ce ai instalat dai dublu click pe semnul de telefon din stînga bulinei roşii.7)_în partea de sus al chenarului unde scrie,, Bluetooth File Transfer Service ,,dai un click stîng şi poţi transferaîn ambele direcţii.Multumesc mult, am facut asa , dar cind dau dublu clik pe telefon care emite un punct rosu spre bulina mare rosie,trei din semnele optionale devin incadrate in chenar,acestea sunt:bluetooth dial-up networking service, bluetooth serial port service,bluetooth object push service. Intre acestea apare si cea mentionata de dvs ,dar cind dau clik indiferent stinga sau dreapta ,apare scris conect si disconect,deci nu se intimpla nimic,dar daca dau clik pe bluetooth object push service atunci cere o parola pe care o pun si in telefon si in pc si se deschide browseru, scriu un nume de fisier ,arata ca se face transfer sau asa cred ,dar cind ma duc in telefon nimic !Desi in telefon cere sa scriu un nume de fisier! Nu stiu engleza .Deci cind e setat bine trebuie sa arate acel punctulet rosu care se plimba pe linia punctata spre bulina rosie ,sa se plimbe dinspre bulina rosie spre telefon?La mine se plimba doar catre bulina rosie.Am reusit, deci e destul ca se misca pct-ul rosu ,deci emite reciproc ,problema era din setarile telefonului ,am dat pe album si reda acum melodiile .Greu, am mai reusit ! Mii de multumiri , o sa-l mai fitii mult timp pina o sa-l invat !. Link spre comentariu
ionionel Postat Iunie 20, 2011 Partajează Postat Iunie 20, 2011 1)_punctul roşu merge tot deauna doar spre bulina roşie indiferent în ce direcţie transferi.PC-telefon sau telefon- PC.2_cînd îţi cere parola bagă un număr scurt sau un nume scurt.Aceeaşi parolă pe care o bagi în computer să o bagi şi în telefon.Parola o bagi doar la prima conectare şi după aceea nu îţi va mai cere parola niciodată.Asta ca să nu poată intra alt utilizator în telefonul tău că ţiar putea fura sau şterge toate datele din telefon fără să ştii. 3)_dacă nu ai ştiut cu acest dispozitiv bluetooth poţi naviga pe internet folosind mobilul.Iar internetul îl vezi pe PC dar transmis de pe telefonul mobil. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum