stefanev Postat Iunie 19, 2011 Partajează Postat Iunie 19, 2011 Salut !M-ar interesa o schema, un montaj, sfaturi sau produsul final (pe care il voi plati) pentru un soft-start la lumina dintr-o camera. Practic ma intereseaza ca la inchiderea circuitului sa existe un interval de 2-3 secunde in care lumina sa se aprinda progresiv (principiul variatorului de tensiune) astfel incat becurile cu incandescenta sa se aprinda usor. Acelasi mod mi-ar placea sa il am si cand inchid lumina sa se stinga usor. Pentru partea cu stinsul m-am gandit ca ar fi indicat un condensator nepolarizat pus in paralel de 220-400V insa ce capacitate ar trebui sa fie incat descarcarea pt aproximativ 400W sa fie cam in 2-3 secunde ?Multumesc anticipat ! Link spre comentariu
blazeu Postat Iunie 23, 2011 Partajează Postat Iunie 23, 2011 Quasimodo, colegul nostru s-a exprimat destul de clar ca e dispus sa cumpere, iar ultima fraza ar fi trebuit sa-ti confirme ca informatiile lui despre functionarea unui asemenea dispozitiv sunt destul de...nebuloase.Eu am asemenea dispozitive, ceva mai rudimentare (sunt cu "touch-control" si imi echipeaza luminile cu bec halogen din 2 bai), construite de o fosta firma romaneasca "Gecad". Sunt si eu interesat de inlocuirea lor, deoarece dupa depanare au probleme cu stabilitatea (uneori palpaie suparator)Cu stima, F. Link spre comentariu
stefanev Postat Iunie 23, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 23, 2011 intre timp am gasit ceva interesant la un pret bun: se monteaza in doza de aparat, e cu touch + telecomanda reglabila in trepte Link spre comentariu
MariusTehnik Postat Octombrie 4, 2011 Partajează Postat Octombrie 4, 2011 intre timp am gasit ceva interesant la un pret bun: se monteaza in doza de aparat, e cu touch + telecomanda reglabila in trepte Poate mai sunt si altii interesati de achizitionarea unor dispozitive de genul...lasa-mi un pm eventual cu site-ul , denumiorea produsului. Link spre comentariu
stefanev Postat Octombrie 7, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2011 de pe okazii, nu mai retin denumirea userului. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum