Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Suport bobine din lemn vs. PVC

Vizitator ttt

Postări Recomandate

Documentandu-ma pe web am dat peste aceasta discutie: bobinele din lemn sunt superioare (audio ?) celor din PVC. Ma refer, evident, la suportul pe care se construieste infasurarea. Nu am inteles care sunt motivele. Voi ce stiti despre asta ? Care sunt argumentele pro si contra ? Am cautat pe forum dar nu am gasit discutii pe tema asta. Va multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mircea Bartic

2

• felixx

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

nu vad logica, atata timp cat nu exista miezuri de Fe sau lte metale care ar putea afecta Inductanta, nu vad de ce ar fi ma bun lemnul.Eu suspectez ca ar fi aberatiile vreunui audiofil care-si lustruieste in fiecare seara cablurile de boxe de 100.000 $ cu ulei de sarpe :snakeman:

Link spre comentariu
Vizitator ttt

Eu suspectez ca ar fi aberatiile vreunui audiofil care-si lustruieste in fiecare seara cablurile de boxe de 100.000 $ cu ulei de sarpe :snakeman:

Posibil. Uite, acum caut link-ul si-l postez, sa vedeti si voi ce zice.Dar, asa cum spui si tu, nu pare sa aiba nici un fundament stiintific.
Link spre comentariu

da, se pare ca este exact cum am crezut eu, este vorba de aberatii audiofile.Am gasit cateva afirmatii haioase pe acolo, dar in mare au produse cat de cat gandite.oricum chestia aceea cu lemn Vs. Plastic este din considerente de marketing plasticul este asociat cu produsele ieftine, pe cand lemnul nu

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări