Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Home cinema-Samsung htx20

Vizitator HDdanutHD

Postări Recomandate

Vizitator HDdanutHD

Salut! De curand am luat un Home cinema Samsung model HTx20.L-am luat ptr ca a fost incredibil de ieftin(100 lei).Produsu era aproape nou...siam zis, ma daca numi place cum suna sau numi place ceva il vand cu 200 lei si am si ceva profit.De sunat suna bine dar satelitii lasa de dorit:|.Subwooferul e excelent ptr dormitorul meu mic:D are dif. de 14 cm.Cum as putea sa imbunatatesc acest home cinema?? Ma poate ajuta cineva?Imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie...sunt nou pe aici.Ms mult! Numa bne:)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• misuraelectronic

2

• leoncris

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator HDdanutHD

Salut! De curand am luat un Home cinema Samsung model HTx20.L-am luat ptr ca a fost incredibil de ieftin(100 lei).Produsu era aproape nou...siam zis, ma daca numi place cum suna sau numi place ceva il vand cu 200 lei si am si ceva profit.De sunat suna bine dar satelitii lasa de dorit:|.Subwooferul e excelent ptr dormitorul meu mic:D are dif. de 14 cm.Cum as putea sa imbunatatesc acest home cinema?? Ma poate ajuta cineva?Imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie...sunt nou pe aici.Ms mult! Numa bne:)

nu stie nime:((????
Link spre comentariu

cuvintul imbunatatire poste avea multe intelesuri...! la ce anume va referiti in mod concret cind spuneti imbunatatire...? sa se auda basul mai tare , sa se auda inaltele mai tare , sa se auda basul mai bine , sa se auda inaltele mai bine...? precizati , daca vreti sa fiti ajutat... :da

Link spre comentariu

amplificatorul final de aaf din aceasta scula este construit pe baza lui tas5142 , care este definit de producatorul texas instruments ca fiind un amplif stereo digital numai cu epitete la superlativ...high-performance , high-fidelity , etc ,etc...! ma indoiesc ca din punctul de vedere al finalului de aaf ati putea obtine o configuratie mai buna decit ceea ce a conceput samsung-ul in colaborare cu texas instruments...! mai degraba sa faceti modificari in privinta difuzoarelor sau filtrelor as indrazni eu sa zic...!

Link spre comentariu
Vizitator HDdanutHD

cuvintul imbunatatire poste avea multe intelesuri...! la ce anume va referiti in mod concret cind spuneti imbunatatire...? sa se auda basul mai tare , sa se auda inaltele mai tare , sa se auda basul mai bine , sa se auda inaltele mai bine...? precizati , daca vreti sa fiti ajutat... :da

subwooferu merge..la sateliti as vrea sa fac ceva.Am uitat sa mentionez ca folosesc home cinema-ul pe modul stereo:D.sateliti as vrea sa se auda mai bine,mai clar
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări