Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

E bun pc asta sau nu??

Vizitator HDdanutHD

Postări Recomandate

• Răspunsuri 30
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cristian2009

5

• leoncris

4

• FLORIN IORDACHE

3

• alexutu

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

E sigilat sistemul? Daca nu, ce scrie pe sursa? Speram ca nu ceva gen Intex, Xtech, Rexpower, Maxpower, JNC, etc, fiindca sunt slabute pt. PC-ul acela...

Link spre comentariu
Vizitator HDdanutHD

E sigilat sistemul? Daca nu, ce scrie pe sursa? Speram ca nu ceva gen Intex, Xtech, Rexpower, Maxpower, JNC, etc, fiindca sunt slabute pt. PC-ul acela...

nustiu ce scrie da o sa ma uit...orikum am o sursa noua sigilata e o COMPAQ DPS 250Rb ceva de genu:)daca e slabuta aia din pc o pot schimba cu asta compaq? cum ti se pare COMPAQ asta?:DMz!:d
Link spre comentariu

Va salut ! Ar fi ff bine ca sa ne spunei si noua si ce placa de baza are acest pc-u,cum ar fi asus,gigabyte,asrock,abit etc.......... si nu in ultimul rand modelul placi de baza.Daca este sursa COMPAQ atunci este ff buna,pentru ca daca pe ea scrie 350 sau 400w atat are,nu sant ca astea chinezesti care scrie pe ele 450w si are numai 300-350w . :da Asteptam !

Link spre comentariu
Vizitator HDdanutHD

Va salut ! Ar fi ff bine ca sa ne spunei si noua si ce placa de baza are acest pc-u,cum ar fi asus,gigabyte,asrock,abit etc.......... si nu in ultimul rand modelul placi de baza.Asteptam !

Pfaiaiai...chear nu stiu,doar ce scrie p foaia aia.Promit ca luni o sa va spun!Daca puteti ajutatima si cu celalat topic despre home cinema...Scuzatima daca am zis ceva chestii care sunt neadegvate..Mz frumos!:)
Link spre comentariu

Poti sa consideri ca ai aruncat banii pe fereastra. Tu il vei folosi la 20-30% din capacitate.Ceea ce faci cu calculatorul ala faceai si cu unul de 700-800 roni.Un calculator nou se cumpara pe componente, nu "la oferta".

Link spre comentariu
Vizitator HDdanutHD

Poti sa consideri ca ai aruncat banii pe fereastra. Tu il vei folosi la 20-30% din capacitate.Ceea ce faci cu calculatorul ala faceai si cu unul de 700-800 roni.

:ras: sa zicem...deci daca joc jocuri online ma uit la filme ascult muzica il folosesc doar 20%???eu jok jocuri MMORPG nu jocuri dinalea mici :)) sa zicem ca e cum zici tu...atunci cear trebuii sa fac pe pc ala ca sal folosesc mai mult??? :somn: Mz anticipat!
Link spre comentariu
Vizitator HDdanutHD

Care sunt cerintele de sistem pentru MMORPG ?

Imi pare rau dar daca citeai tot vedeai ca nu am zis doar jocuri MMORPG am zis jocuri la general aia fiind si un NFS sau un Crossfire.Sa nu crezi ca vreau sa ma certd :nas: :87 THX!
Link spre comentariu

De acord. Si care sunt cerintele de sistem ale acelor jocuri ?

Sa le caut eu ?

Hai ca am cautat eu, ce sa-i faci, lipsa de ocupatie.

Pt Crossfire citeste aici. iar pentru NFS, aici

Sistemul tau este cu mult mai performant fata de ce se cere acolo.

Puteai sa iti iei un procesor mai slab si o placa video mult mai performanta.

Jocuri care necesita putere de calcul, din cate stiu eu, sunt urmatoarele: GTA4, Metro 2033, Mafia. Or mai fi si altele dar nu le cunosc.

Incearca Metro 2033, poti sa il joci cu placa video pe care o ai ?

Link spre comentariu
Vizitator HDdanutHD

De acord. Si care sunt cerintele de sistem ale acelor jocuri ? Sa le caut eu ?

Need For Speed Shift...leam laut de pe net:Conexiunea la Internet este necesarăSO - Windows XP (Service Pack 3) sau Windows Vista (Service Pack 1) / Windows 7Procesor – Intel Core 2 Duo la 1,6 GHz sau mai rapidMemorie – XP: 1 GB RAM; Vista/Windows 7: 1,5 GB RAMPlacă video cu 256 MB şi Pixel Shader 3.0*Spatiu liber pe hard disk – 6 GBUnitate optică - DVD 8xPlacă de sunet compatibilă cu DirectX 9.0cDirectX 9.0cMultiplayer online - conexiune de 512 Kbps sau mai rapida; 2-12 jucatoriPeriferice - Tastatură, mausOpţional – Volan pe USB / Gamepad Dual AnalogPlaci video acceptate: ATI Radeon X1800 XT 512MB sau superioară; NVIDIA GeForce 7800 GT 256MB sau superioară. Versiunile pentru laptop ale acestor chipset-uri pot funcţiona, dar acest lucru nu este garantat. Este necesară instalarea celor mai noi drivere pentru plăcile video şi de sunetJocu asta si inca cateva online sunt cele mai fregventate de mine:D
Link spre comentariu

Citeste mai sus ca ti-am dat cateva exemple de jocuri care solicita sistemul. Cum am zis, era mai potrivit un procesor mai slab si o placa video mai performanta.Acuma, daca o sa vrei sa schimbi placa video, trebuie sa vezi ce sursa ti-au bagat in calculator. Pt ca, daca ai o petarda chinezeasca, trebuie sa o schimbi si pe ea cu una "de firma". Placile video solicita foarte mult sursele, in special ramura de 12 volti, iar petardele nu fac fata.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări