Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

E bun pc asta sau nu??

Vizitator HDdanutHD

Postări Recomandate

Vizitator HDdanutHD

Salut! Sunt nou pe aici si vreau sa va adresez o intrebare:D.Deci...am luat un pc de la o firma din oras.Nu ma prea pricep si deaia sper s ma ajutati voi:|. Este bun pc sau nu???:|Voi folosii calculatoru ptr jocuri online,muzica,filme.Specificatiile pc-ului:intel core 1313-540 3.06 GHz4gb ddr3500gb HDDNvidia 8400-1GBHDMI-DVI with CUDAPs: am luat datele astea de pe o foaie care mia dato cel de la magazin...Sper sa ma ajutati va roooog din toata inima! Ms anticipat ! Numa bne.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 30
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cristian2009

5

• leoncris

4

• FLORIN IORDACHE

3

• alexutu

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

"intel core 1313-540 " ?poate "intel core i3-540 " Oricum la jocurile noi , procesorul e baza.Cat despre placa video e cam ... vechiuta.Una peste alta,e ok ,pana strangi bani de o placa buna.

Link spre comentariu
Vizitator HDdanutHD

Marketingul ,bata'l vina,iti iau ochii cu procesorul si ... Cat a costat la ... oferta ?Si apropo,se lanseaza i9 si ... Win8.

1500 lei :))
Link spre comentariu

Va salut ! Eu unul nu stiu la ce ii foloseste domnului asa de mult o placa mai mare de 1 gb ? Pentru ca este ff buna placa video aceia de 1gb,eu unul am o placa video la pc-ul meu de 256 mb si sunt ff multumit de ia cum merge.Cred ca o sa mearga aproape toate jocurile domnului pe placa aceasta video de 1gb fara probleme.Succes !

Link spre comentariu

Va salut ! Eu unul nu stiu la ce ii foloseste domnului asa de mult o placa mai mare de 1 gb ? Pentru ca este ff buna placa video aceia de 1gb,eu unul am o placa video la pc-ul meu de 256 mb si sunt ff multumit de ia cum merge.Cred ca o sa mearga aproape toate jocurile domnului pe placa aceasta video de 1gb fara probleme.Succes !

dumneavoastra poate nu stiti ca nu doar memoria placii video conteaza. sunt alte caracteristici care conteaza si care fac ca o placa video sa fie f performanta sau mai putin performanta.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări