Vizitator HDdanutHD Postat Iunie 19, 2011 Partajează Postat Iunie 19, 2011 Salut! Sunt nou pe aici si vreau sa va adresez o intrebare:D.Deci...am luat un pc de la o firma din oras.Nu ma prea pricep si deaia sper s ma ajutati voi:|. Este bun pc sau nu???:|Voi folosii calculatoru ptr jocuri online,muzica,filme.Specificatiile pc-ului:intel core 1313-540 3.06 GHz4gb ddr3500gb HDDNvidia 8400-1GBHDMI-DVI with CUDAPs: am luat datele astea de pe o foaie care mia dato cel de la magazin...Sper sa ma ajutati va roooog din toata inima! Ms anticipat ! Numa bne. Link spre comentariu
alexutu Postat Iunie 19, 2011 Partajează Postat Iunie 19, 2011 e bun calculatorul , mai putin pt partea de gaming, dar daca vrei pt joculete on-line si restu e ok. nu tre sa iti faci griji. Link spre comentariu
leoncris Postat Iunie 19, 2011 Partajează Postat Iunie 19, 2011 Intrebarea trebuia pusa inainte de ... achizitionare,acum ...ce mai conteaza?Doar sa-ti faci sange rau?Acum,depinde si ce buget ai avut. Link spre comentariu
cristian2009 Postat Iunie 19, 2011 Partajează Postat Iunie 19, 2011 La cat ai dat pe el, puteai sa iei o placa video mai buna. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iunie 19, 2011 Partajează Postat Iunie 19, 2011 Salut ! Mie mi se mare ff bun pc-ul dvs pe care la-ti luat. Sa-l stapaniti sanatosi ! Link spre comentariu
leoncris Postat Iunie 19, 2011 Partajează Postat Iunie 19, 2011 "intel core 1313-540 " ?poate "intel core i3-540 " Oricum la jocurile noi , procesorul e baza.Cat despre placa video e cam ... vechiuta.Una peste alta,e ok ,pana strangi bani de o placa buna. Link spre comentariu
Vizitator HDdanutHD Postat Iunie 19, 2011 Partajează Postat Iunie 19, 2011 La cat ai dat pe el, puteai sa iei o placa video mai buna.mda...nu a prea fost alegerea mea la componente...a fost o oferta :| Link spre comentariu
iod2 Postat Iunie 19, 2011 Partajează Postat Iunie 19, 2011 sper ca oferta nu a fost de prin metro sau carefoure sau magazine de genul asta. Link spre comentariu
Vizitator HDdanutHD Postat Iunie 19, 2011 Partajează Postat Iunie 19, 2011 sper ca oferta nu a fost de prin metro sau carefoure sau magazine de genul asta.nuu nci de cum.A fost la un magazin de calculatoare... Link spre comentariu
dorofteius Postat Iunie 19, 2011 Partajează Postat Iunie 19, 2011 La sistemul ala merita sa pui un gtx460, sau un echivalent ati, si il faci sistem gaming pt inca 4-5 mil. Link spre comentariu
leoncris Postat Iunie 19, 2011 Partajează Postat Iunie 19, 2011 Marketingul ,bata'l vina,iti iau ochii cu procesorul si ... Cat a costat la ... oferta ?Si apropo,se lanseaza i9 si ... Win8. Link spre comentariu
Vizitator HDdanutHD Postat Iunie 19, 2011 Partajează Postat Iunie 19, 2011 Marketingul ,bata'l vina,iti iau ochii cu procesorul si ... Cat a costat la ... oferta ?Si apropo,se lanseaza i9 si ... Win8.1500 lei ) Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iunie 19, 2011 Partajează Postat Iunie 19, 2011 Va salut ! Eu unul nu stiu la ce ii foloseste domnului asa de mult o placa mai mare de 1 gb ? Pentru ca este ff buna placa video aceia de 1gb,eu unul am o placa video la pc-ul meu de 256 mb si sunt ff multumit de ia cum merge.Cred ca o sa mearga aproape toate jocurile domnului pe placa aceasta video de 1gb fara probleme.Succes ! Link spre comentariu
alexutu Postat Iunie 19, 2011 Partajează Postat Iunie 19, 2011 Va salut ! Eu unul nu stiu la ce ii foloseste domnului asa de mult o placa mai mare de 1 gb ? Pentru ca este ff buna placa video aceia de 1gb,eu unul am o placa video la pc-ul meu de 256 mb si sunt ff multumit de ia cum merge.Cred ca o sa mearga aproape toate jocurile domnului pe placa aceasta video de 1gb fara probleme.Succes !dumneavoastra poate nu stiti ca nu doar memoria placii video conteaza. sunt alte caracteristici care conteaza si care fac ca o placa video sa fie f performanta sau mai putin performanta. Link spre comentariu
Spitfire Postat Iunie 19, 2011 Partajează Postat Iunie 19, 2011 Nu ati precizat ce sursa de alimentare are, -atentie la aspect- numai procesorul "papa' in full-load 73W, plus placa video, HDD-ul...cu temperatura la procesor cum sta? http://www.alcpu.com/CoreTemp/ Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum