Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sunet slab telefon fara fir Panasonic

escu69

Postări Recomandate

Salut! Am un telefon fara fir Panasonic KX-TGA810FX pe care il folosesc in reteaua fixa RDS. De cateva zile, daca sun sau sunt apelat nu aud decat foarte, foarte slab in difuzorul telefonului, daca e galagie nu mai inteleg nimic. Interesant e ca, daca formez un numar, sunetele care se aud la tastarea cifrelor se aud foarte clar si distinct. Am incercat sa intru in setari dar nu gasesc cum s-ar putea regla volumul. Pot regla volumul soneriei telefonului, al unitatii fixe, al volumului speakerului pana la nivelul 6, la receptor doar pana la nivelul 4 si asta doar in timpul convorbirii. Este oare o defectiune sau e doar problema din setari? Daca are cineva acest model sau unul similar si ma poate ajuta ii multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• escu69

2

• The Stressmaker

1

Top autori în acest subiect

Posibil ca sunetul apasarii tastelor sa fie generat de buzzer si de aceea se aude tare. Desfa telefonul si masoara rezistenta difuzorului apoi cauta o casca asemanatoare si fa o proba. Daca se aude tare atunci problema este casca. Totusi probeaza telefonul la alt adaptor / alta retea / un vecin, este posibil ca linia ta din adaptorul de telefon de la firma sa fie defecta sau sa aiba setarile de sunet dereglate.

Link spre comentariu

Am legat fostul telefon fix, se aude la fel, legat la interfon se aude perfect (interfonul in bloc e cu receptoare), am legat si direct la doza de intrare in apartament, se aude tot slab, problema e de la RDS, sper sa se remedieze, i-am anuntat deja. Multumesc pentru sugestii

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări