Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

punte redresoare cu filtraj

Vizitator andreyfitza

Postări Recomandate

Vizitator andreyfitza

buna ziua tuturor!pot folosi pentru filtraj condensatori de 4800 uF 200V pentru un traf ce scoate 16V redresat la un amplificator de 2x22?daca nu, va rog sa-mi dati valoarea corecta a condensatorilormultumesc anticipat!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Sharky

1

• adicontakt

1

• carageae

1

• hpavictor

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Daca ai loc unde sa-l pui, merge...probabil va fi ultima componenta care se poate defecta in sistemul ala...Un electrolitic e nevoie sa fie la o tensiune nominala mai mare cu 20-30% cel putin fata de tensiunea de lucru.Am gasit insa si situatii, in aparate chinezesti, la care tensiunea nominala era identica sau sensibil egala cu cea de lucru...prietenii stiu de ce...nu faceti ca ei!

Link spre comentariu

buna ziua tuturor!pot folosi pentru filtraj condensatori de 4800 uF 200V pentru un traf ce scoate 16V redresat la un amplificator de 2x22?daca nu, va rog sa-mi dati valoarea corecta a condensatorilormultumesc anticipat!

Posteaza doar la sectiunea incepatorilor , aici poluezi forumul , alaturi de cei care ti-au oferit asa zisele sfaturi !!!
Link spre comentariu

Condul de 200V 4800uF mai bine vinde-l ca poti lua bani frumosi pe el si ia unu sau mai multi de 25V 10-22.000uF si de restu bei o bere.Problema rezolvata.Subiect inchis.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări