Vizitator bogd1n Postat Iunie 17, 2011 Partajează Postat Iunie 17, 2011 Salutare Am o intrebare , am atasat un fisier cu o poza cu un motor continuu si nu stiu ce motor de curent continuu ar putea fiDaca puteti oferi un mic ajutor Va multumesc Link spre comentariu
avolocaru Postat Iunie 17, 2011 Partajează Postat Iunie 17, 2011 Seamana foarte mult cu un motor dint-un copiator Minolta. Desigur este foarte probabil sa se gaseasca in mai multe echipamente. Link spre comentariu
Vizitator bogd1n Postat Iunie 17, 2011 Partajează Postat Iunie 17, 2011 pe mine ma intereseaza mai mult ce tip de motor e cu rotor disc ? cu traductor de pozitie ? de detaliile astea am nevoie multumesc ... Link spre comentariu
yo9hnf Postat Iunie 18, 2011 Partajează Postat Iunie 18, 2011 Eu nu am mai vazut asa ceva nicio data...dar daca are fire pe ambele "parti", banuiesc ca e un motor care are atasat si un tahogenerator sau vre-un encoder pentru a-i citi turatia si pentru a stabiliza-o in caz de fuga. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 18, 2011 Partajează Postat Iunie 18, 2011 Era folosit in copiatoare(generatiile vechi) si se alimenta la 24vcc si era cu perii(carbuni);cel putin alea pe care le-am dezmembrat eu asa erau. Link spre comentariu
zal Postat Iunie 19, 2011 Partajează Postat Iunie 19, 2011 Pare să aibă şi demultiplicator de turaţie, sau mi se pare mie? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum