davidut5 Postat Iunie 16, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2011 Am formatat doar C/. Link spre comentariu
TESSLA Postat Iunie 16, 2011 Partajează Postat Iunie 16, 2011 Am formatat doar C/.Daca tot zici ca nu aveai mare lucru in calculator, in locul tau eu as fi formatat tot hardul. Link spre comentariu
The Stressmaker Postat Iunie 18, 2011 Partajează Postat Iunie 18, 2011 Nu e nevoie sa formatezi si celelalte partitii daca e doar un troian, o simpla scanare cu un antivirus ssau un antitroian rezolva problema. Alta era situatia daca era un troian de genul autorun.inf in care noua instalare se troiana inca dinainte de instalarea unui antivirus si avea si aceea o rezolvare relativ usoara. Din ce tin minte formatarea + departitionarea si repartitionarea harddisk-ului se faceau numai daca exista un virus de boot, asta daca nu se intervenea pentru corectia MBR-ului (discheta + MSDOS). Dar asa este, cea mai usoara cale este formatatea generala la care se pierd toate informatiile stocate pe acel disc. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iunie 28, 2011 Partajează Postat Iunie 28, 2011 Am formatat doar C/.Va salut ! Eu unul asi zice ca sa-i faceti o scanare si la celelante portiti cu antivirusul,ca sa nu aveti vreo surpriza neplacuta peste cateva zile.Mult succes ! Link spre comentariu
davidut5 Postat Iulie 7, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2011 In timpul vizionarii unui film 608x336 rezolutie, la multe efecte sonore si vizuale, sa blocat si mi-a dat blue screen de 2 ori. De la ce? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum