Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Hidrofor cu probleme!

Vizitator nica_h

Postări Recomandate

Vizitator nica_h

Buna ziua tuturor:) Nu sunt un electronist , dar am mare nevoie de sfatul si de ajutorul unuia!!! Am un hidrofor Royal Einhell Hw 1300 de ceva ani buni , foarte multumit de el dar, in urma cu o saptamana s-a defectat!Cum , garantia e trecuta l-am desfacut si am reusit sa imi dau seama de problema!O sa pun o poza cu piesa defecta si va rog sa imi spuneti cum se numeste si de unde as putea face comanda de una noua!!Asta in cazul in care se gaseste!Va multumesc si o zi buna!!!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• blazeu

1

Top autori în acest subiect

Reclama e automata. Un raspuns "manual": fotografia e oarecum deformata pe monitorul meu, insa am presupus ca e o parte din corpul fix al pompei, la care vi s-a rupt unul din stuturi. Eu as cauta pe la cei care asigura service, acestia avand deja canale de aprovizionare, insa probabil sunt ceva mai scumpi decat daca va adresati direct unui furnizor de piese. Insa asa va asumati un oarecare risc de a primi o piesa diferita, care sa nu se potriveasca exact.V-ati gandit la varianta de a rezolva (rapid) refacerea functionalitatii instalatiei prin cumpararea unui hidrofor de inlocuire, urmand a-l repara pe acesta "in tihna", urmand a avea o rezerva? Costa ceva mai mult, insa alternativa e sa "rabdati" fara apa curenta pana reusiti sa faceti reparatia. (Utilizand un racord flexibil, care sa nu solicite stutul care a cedat, va puteti gandi si la o solutie de lipire sau sudare - piesa pare a fi polipropilena?)Spor!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări