fritz_vali Postat Iunie 15, 2011 Partajează Postat Iunie 15, 2011 As dorii si eu o schema clasica corector ton(PASIVA) , fara amplificare , cu pierderi cat mai mici(sa spunem maxim 40%) ! eu am gasit ceva idei pe http://www.tehnic.go.ro/ton.htm ! dar as dorii sa fie mai "completa"(corectare bass, medii , inalte minim) VA MULTUMESC ANTICIPAT Link spre comentariu
iod2 Postat Iunie 15, 2011 Partajează Postat Iunie 15, 2011 am un catalog cu mai multe scheme, dar e numai cu circuite integrate dedicate pentru treaba asta. Link spre comentariu
fritz_vali Postat Iunie 15, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 15, 2011 am un catalog cu mai multe scheme, dar e numai cu circuite integrate dedicate pentru treaba asta.As dorii ceva pasiv , doar cu rezistente si condesatoare! dar este binevenit si catalogul respectiv! multumesc Link spre comentariu
iod2 Postat Iunie 15, 2011 Partajează Postat Iunie 15, 2011 vrei ceva sa ai contol si la volume si balance? pe langa treblee si bass? Link spre comentariu
fritz_vali Postat Iunie 15, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 15, 2011 vrei ceva sa ai contol si la volume si balance? pe langa treblee si bass?nu ! doar treable , midle si bass!astea de fapt imi trebuiesc! eu nu stiu cum sa fac filtrele! ca daca stiam mi le faceam repede!daca exista vreun tabel cu frecventele de taiere si cu ce valori de condesatoare aa pun ar fi genial! banuiala mea ar fi o schema din linkul dat de mine! ar fi schema care nu spune valorile o sa o atasez imediat Link spre comentariu
iod2 Postat Iunie 15, 2011 Partajează Postat Iunie 15, 2011 tu inante sa postezi ai cautat ce va po forum? sau doar teai bagat asa si ai postat..... ia verifica linku asta. ai tot ce iti trebui e http://www.elforum.info/viewtopic.php?t=4609 Link spre comentariu
iod2 Postat Iunie 15, 2011 Partajează Postat Iunie 15, 2011 vrei ceva sa ai contol si la volume si balance? pe langa treblee si bass?nu ! doar treable , midle si bass!astea de fapt imi trebuiesc! eu nu stiu cum sa fac filtrele! ca daca stiam mi le faceam repede!daca exista vreun tabel cu frecventele de taiere si cu ce valori de condesatoare aa pun ar fi genial! banuiala mea ar fi o schema din linkul dat de mine! ar fi schema care nu spune valorile o sa o atasez imediatuitate pe ce ai postat tu ca ai toate valorile acolo. care nu leai vazut? si fara amplificare o sa ai pierderi de semnal..... Link spre comentariu
fritz_vali Postat Iunie 15, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 15, 2011 imi cer scuze le vazusem chiar dupa am postat mesajul! elforum nu permite modificare mesajului de mai multe ori ! ! intrarea banuiesc ca este pinul de sus iar iesirea cel de jos, si binenteles si masa care e comunastiu ca o sa am pierderi de semnal(cel mai mult ma intereseaza calitatea semnalului) dar ma intereseaza sa functioneze si chiar sa faca ce zice schema! am sa fac schema maine cand am timp ca majoritatea componentelor le am ! ok noapte buna , continuam si maine! Link spre comentariu
fritz_vali Postat Iunie 16, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2011 tu inante sa postezi ai cautat ce va po forum? sau doar teai bagat asa si ai postat.....ia verifica linku asta. ai tot ce iti trebui e viewtopic.php?t=4609normal ca am cautat pe forum! azi cred ca am sa fac mini schema postata de mine! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum