Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

alimentare trifazica din cc

costinium6

Postări Recomandate

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• pinky

3

• costinium6

3

Cauta prin HDD-uri de 2,5" ( de laptop ) mai vechi sau mai noi. Alea au ceva integrate mai simple drivere pe 4 pini adica 3 faze.Nu mai stiu cum se cheama exact, cred ca TLC5522. Pana luni nu pot sa-ti zic sigur cum se cheama.

Link spre comentariu

interesant, nu stiam ca mai exista cd40xx parca erau si niste MMC-uri candva, dar nu am inteles ce pin se pune la reset daca am un motor cu 3 poli! ms mult!

Link spre comentariu

Cred ca pui la reset a patra iesire, nu stiu ce pin e. In schema data e pus la reset a 7-a iesire, adica prima dupa cei 6 poli. Chiar daca nu am fost prea coerent, sper sa intelegi ce zic :) Si daca nu merge asa, da-i pe incercatelea.Poti sa folosesti si alte numaratoare, nu neaparat zecimal, vezi ce iti cade in mana.Succes.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

am gasit un video player care a incasat vreo 10 ani de ploaie pe acoperisul casei! are un driver ha13403 care pare bun adica neoxidat! conform cu schema de catalog are senzori de pozitie, nu se poate fara? daca stie careva poate ajuta un biet micanic! si daca se poate si o schema de legaturi pentru igbt-uri de la driver! ajutati va rog un sarac de timp care are 9 copii indusi in trei faze care trebuie sa manance 24 de volti ca e mici si nu poate cu 380V! am facut o aroganta, ideea e ca dea dreptul nu ma mai descurc cu electronica de cand am lasat-o de vreo 14 ani! si vreau sa fac un alimentator trifazat din curent continuu 24-36 volti fara ridicare de tensiune! respect la cunoscatori!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări