zapezel Postat Iunie 15, 2011 Partajează Postat Iunie 15, 2011 Salut! Sunt nou pe forum si ma cam bate, sper ca am postat unde trebuie :DSunt disperat sa-mi gasesc o noua sursa de energie(nu pot folosii panouri fotovoltaice ca's scumpe, nu stau langa rau, pe la mine nu bate nici vantu', decat in buzunare).Eram cu cafeaua in mana si m-am gandit sa fac o schema al unui generator(seamana cu circuitul apei in natura) dar nu sunt sigur daca functioneaza asa ca va rog sa aruncati un ochi :Dam incarcat fisierul. Link spre comentariu
cristian_draghiescu Postat Iunie 15, 2011 Partajează Postat Iunie 15, 2011 Scheme de Perpetuum mobile sunt multe pe lumea asta ! Din pacate, nici-una nu functioneaza si nu va functiona vreodata, deci nici a dvs. ! Link spre comentariu
TESSLA Postat Iunie 15, 2011 Partajează Postat Iunie 15, 2011 Ma incumet eu si raspund primul! Mai pe scurt...ce vrei sa faci?! Ca din schema ta nu am inteles! Ce resursa naturala si neterminabila ( teoretic!) vrei sa exploatezi? Link spre comentariu
zapezel Postat Iunie 15, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 15, 2011 Ma incumet eu si raspund primul! Mai pe scurt...ce vrei sa faci?! Ca din schema ta nu am inteles! Ce resursa naturala si neterminabila ( teoretic!) vrei sa exploatezi?Energia din baterie Link spre comentariu
TESSLA Postat Iunie 15, 2011 Partajează Postat Iunie 15, 2011 Pentru asa ceva nu aveti nevoie de cine stie ce instalatie pentru ca intervin implacabilele pierderi. Ca atare, nu aveti nevoie decat de un invertor. Si atat! Orice alta transformare inseamna pierderi! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum