Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sfat pentru alegerea componentelor

Vizitator cercelaru

Postări Recomandate

Vizitator cercelaru

Va rog sa-mi ziceti si mie ce diode in IR sa aleg pentru o bariera in IR.Am nevoie de o dioda emitator si una receptor. Mersi mult.Daca se poate cu tranzistoare in IR nu le refuz. Numai sa-mi zice-ti ceva ce se gaseste mai usor pe aici pe la noi(in Romania).

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MiniTehnicus

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Bariera in IR? :smt025Mai multe detalii despre aplicatie.Se pot folosi optocuploare in capsula de 2x4 pini , optocuploare cu fantasau componente separate.Pentru componente separate se pot folosi piese recuperate de latelecomenzi si receptoarele din TV.Asta doar pentru diode de emisie si receptie.Sunt de asemenea module alimentate la 5v, receptia folosita la TV sauaparate video, foarte compacte ( dimensiuni 1x1x1 cm) care se gasescca piese de schimb.Avantajul este ca iesirea este "digitala" si se potlega direct la un microprocesor. :director:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări