Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TRANSFORMATOARE REZONANTE.

dalu

Postări Recomandate

Vizitator tahis

Multumesc pentru oferta, dar nu merita sa iti mai bati capul cu pozele alea. Pot face oricand altele mult mai bune, numai de as avea spatiu pe web unde sa le pun....

cu cea mai mare bucurie te ajut cand ai nevoie !oricum, cred ca va trebui sa-ti intorc ajutorul pe care mi l-ai dat ! - vedem noi cum !cu noile date pe care mi le-ai dat mi s-au aprins toate beculetele ! - acum adun fonduri si ma reapuc de treaba !
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 63
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dalu

20

• teslina

19

• pisoiu

4

• Dj_Dog

2

Top autori în acest subiect

Salut <>, pai eu unul deocamdata chibitzez. Cum merge cu Tesla coil? Ai inceput lucrul la ea? Parca ziceai ca -mi faci cunostiinta cu un tip cu preocupari asemanatoare alor mele din domeniul electronicii? :smt006 :smt091 :smt024

Link spre comentariu
Vizitator tahis

salut dalu, cum sa nu te pun in legatura, nu am mai primit veste de la tine si nu stiam daca mai vrei.acu vorbesc cu el si te pun in legatura ok ?oricum daca mai vrei putem vorbi despre ce te intereseaza pe acest topic.cum fu` de rev ? ... :tonqe:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări