Vizitator tahis Postat Decembrie 29, 2005 Partajează Postat Decembrie 29, 2005 Multumesc pentru oferta, dar nu merita sa iti mai bati capul cu pozele alea. Pot face oricand altele mult mai bune, numai de as avea spatiu pe web unde sa le pun....cu cea mai mare bucurie te ajut cand ai nevoie !oricum, cred ca va trebui sa-ti intorc ajutorul pe care mi l-ai dat ! - vedem noi cum !cu noile date pe care mi le-ai dat mi s-au aprins toate beculetele ! - acum adun fonduri si ma reapuc de treaba ! Link spre comentariu
Vizitator tahis Postat Ianuarie 5, 2006 Partajează Postat Ianuarie 5, 2006 salut baieti !!!!da voi cam slabut , slabut ... nu mai scrieti nimic ??? Link spre comentariu
dalu Postat Ianuarie 5, 2006 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2006 Salut <>, pai eu unul deocamdata chibitzez. Cum merge cu Tesla coil? Ai inceput lucrul la ea? Parca ziceai ca -mi faci cunostiinta cu un tip cu preocupari asemanatoare alor mele din domeniul electronicii? :smt006 :smt091 :smt024 Link spre comentariu
Vizitator tahis Postat Ianuarie 6, 2006 Partajează Postat Ianuarie 6, 2006 salut dalu, cum sa nu te pun in legatura, nu am mai primit veste de la tine si nu stiam daca mai vrei.acu vorbesc cu el si te pun in legatura ok ?oricum daca mai vrei putem vorbi despre ce te intereseaza pe acest topic.cum fu` de rev ? ... :tonqe: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum