DarkAngel_Bv Postat Iunie 14, 2011 Partajează Postat Iunie 14, 2011 Buna seara dragi colegi,Acum cateva zile unul dintre balast-urile mele au dat kix. L-am desfacut, am inlaturat una dintre cauze (un tranzistor SMD 6n60 era in scurt, l-am inlocuit cu un 6nk60 in capsula TO220). Problema este ca mai am o piesa ce nu am gasit-o nicaieri care presupun ca este cauzatoare de probleme, si anume 2RM350, o lampa cu descarcare in gaz la 350V, 10KA ce este pozitionata in paralel pe un condensator si duce intr-una din infasurarile trafului de inalta (presupun ca asta este circuitul initial de "aprindere" a lampii cu XENON).Aveti idee cu ce o pot inlocui sau daca gasesc astfel de piesa pe undeva la pret decent? (peste 20 ron cu tot cu transport deja nu mai merita sa repar balast-ul, cu 50 ron iau altul nou ).Multumesc anticipat. Link spre comentariu
E_manuel Postat Iunie 14, 2011 Partajează Postat Iunie 14, 2011 Este un varistor acel 2RM600 si in acest caz nu prea ai ce pune avand in vedere situatia, e mult mai bine sa-ti iei balast nou. Link spre comentariu
DarkAngel_Bv Postat Iunie 16, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2011 2RM350Sa inteleg ca trebuie sa caut un varistor de 350V cu 10KA? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum