Vizitator StefanCostel Postat Iunie 14, 2011 Partajează Postat Iunie 14, 2011 Am si eu 2 boxe Sony SS-MF415 si vreau sa cumpar pentru ele 1 amplificator(max.300euro,poate fi si SH) si un subwoofer(max.300-400euro) intrebare e ce ar fi mai bun: un amplificator cu iesire ptr subwoofer incorporat si un subwoofer pasiv sau un amplificator fara iesire ptr subwoofer si un subwoofer activ,iar daca e activ ce e mai bun cu bassreflex sau fara....si cam ce putere trebuie sa aiba subwooferul?Ps:daca sunt si alte idei le astept... Link spre comentariu
Luca Postat Iunie 14, 2011 Partajează Postat Iunie 14, 2011 Sfatu meu este sa iti cumperi un amplificator pentru boxele sony , Unu de calitate , Mai bine SH , deoarece este mult mai bun decat "plasticile ieftine din comert" , si il gasesti cam la 100 Euro (te poti orienta la orce model boxele sunt pe 8 Ohmi si functioneaza cu orce amplificator), Exemplu: Onkyo A9211 iar daca e activ ce e mai bun cu bassreflex sau faraToate Subwooferele de generatie noua au Bass reflex.si cam ce putere trebuie sa aiba subwooferul?Ce putere crezi ca iti ajunge. Este bine sa asculti subwooferu inainte sa il cumperi.In principiu Subwooferele care scrie pe ele 250 Watii 300 Wati 500 Watii , Aia sunt "Watii Minciuna" si nu este bine sa te lasi prea mult influentat de ei. Link spre comentariu
Vizitator StefanCostel Postat Iunie 15, 2011 Partajează Postat Iunie 15, 2011 Da ceva sh vreau si eu si mie imi plac modelele mai vechi gen Technics SU-A800MK2 m-ai astept pareriMc!!! Link spre comentariu
Luca Postat Iunie 15, 2011 Partajează Postat Iunie 15, 2011 Incearca sa te feresti de technics. Sunt cele mai slab construite + ca marea majoritate (inclusiv modelu specificat de tine) au un circuit integrat final care in momentu cand sa defectat nu il mai gasesti , sau daca il gasesti costa cat alt amplificator. Cauta ceva pe tranzistori. poti vedea poze cu interioru la marea majoritate a amplificatoarelor pe situ: http://www.hifi-pictures.net/ Link spre comentariu
Vizitator StefanCostel Postat Iunie 18, 2011 Partajează Postat Iunie 18, 2011 Mai astept si alte pareri va rog ...si daca se poate o parere despre JBL e150p sau JBL es250p si Onkyo Integra A-8870 daca merita amp 400E si daca ar fi bun ptr boxele mele Link spre comentariu
IMPERIAL70 Postat Iunie 19, 2011 Partajează Postat Iunie 19, 2011 Eu detin de ceva timp modelul A8850 si din cite stiu A8870 este capul de serie. Constructia lor este solida, aerisita si de calitate ( trasformator bine construit si 0 inteferente, finali senken, filte elna de 12000 ) Sunetul este peste multe amplifuri din anii 80 si acesta zona de preturi. Intr-un top ad hoc format din Marantz Pm 84, Sony TA-F 670ES, Yamaha A 1000, Kenwood ka 1030 , Denon pma 980 R si Pioneer A 757, singurul care consider ca la depasit, yamaha a 1000. Eu folosesc niste vtp-uri pe el si sunt foarte multumit. Totusi consider ca 400 de euro este mult, mai ales, ca daca mai pui 100 ajungi in zona sistemelor cu preu si final sau a celor cu lampi PS. al meu a costat 220 euro, si pentru inca 30 w pe canal nu se mai merita 180 de euro in plus. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum