Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cuptor cu microunde Rohnson defect

Vizitator Laur_2011

Postări Recomandate

Vizitator Laur_2011

De mult timp mi s-a defectat cuptorul cu microunde in sensul ca nu mai incalzeste. Il pot seta, se invarte, dar... nu mai incalzeste nimic. Deci... e ...fara microunde. Imi poate spune cineva cauza si unde ar putea fi localizat defectul respectiv?Multumesc foarte mult!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Ashky

1

• gymy

1

• niki4

1

• gaby57

1

Top autori în acest subiect

• 1 an mai târziu...
Vizitator el_gringo

Salutare!Pentru a nu deschide un topic nou am decis sa postez in acesta.Aceeasi problema cu un cuptor de microunde Rohnson model R 2303 (cu plita), se aprinde ledul, dai start dar nu incalzeste.Rog un depanator priceput din Bucuresti sa-mi dea PM cu locatie si date de contact.Mentionez faptul ca:- ma deplasez eu cu aparatul- solicit garantie asupra lucrarii efectuate- nu sunt adeptul platii 'taxei de constatare' (lucrez tot in prestari servicii si mi se pare o aberatie)- nu caut intermediari care sa il faca in alta parte si sa taxeze dublu (practica des intalnita, din pacate)Asadar, va rog PM cat de urgent. Multumesc anticipat!

Link spre comentariu
Vizitator el_gringo

Din pacate in 90% din situatiile astea de vina este magnetronul care costa aproape cat un cuptor nou.Daca gasiti din dezmembrari unul, merita repararea, altfel nu.

Multumesc pentru raspunsul prompt! Ati fi disponibil in cursul zilei de maine pentru o constatare? Pot primi un PM cu date contact?Intreb asta deoarece nu vreau sa-l etichetez inca drept decedat, nu inainte de a se uita cineva la el.Mai detin un cuptor cu microunde marca Heygey (acesta fiind mai de duzina decat Rohnson-ul) care a trecut de 2x prin aceeeasi problema (apasai start, se invartea dar nu incalzea). In ambele cazuri fusese folosit necorespunzator si s-a reparat prin inlocuirea unei sigurante, insa am pierdut datele de contact ale electronistului.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări