eduard07 Postat Iunie 14, 2011 Partajează Postat Iunie 14, 2011 salutare,am si eu urmatoarea problema.Am montata alarma wintwc lea 826 pe un hyundai santa fe modelul 1 si apare urmatoarea problema:dupa ce opresc motorul si inchid usile din telecomanda incepe sa sune alarma ca nebuna,daca astept cateva secunde dupa care actionez telecomanda usile se inchid si totul e ok.e foarte deranjant pt ca uneori uit sa astept cateva secunde si fiind noapte incepe sa sune.am dezactivat si lumina din plafoniera ma gandeam ca o deranjeaza acea temporizare a lumini si la fel.orice sfat e bine venit Link spre comentariu
davidut5 Postat Iunie 14, 2011 Partajează Postat Iunie 14, 2011 Dezactiveaza sezorul de soc. Poate tacane vreun releu sau motoras si-l activeaza.Alarmele au un timp de 5-10 secunde pana se armeaza, de la apasarea butonului. Link spre comentariu
AV1000 Postat Iunie 14, 2011 Partajează Postat Iunie 14, 2011 Cauta sa nu mai legi senzorul care declanseaza alarma pe - de la plafoniera , este temposizata , chiar daca ai anulat temporizarea modulu isi face treaba , acesta face + in loc de minus dupa ceva secunde , pina la schimbarea polaritatii este tot minus iar alarma creda ca usa este deschisa. Masina nu are intrerupator pe usa (ca la dacie ), sau in brosca usi(ca la vw)??? Link spre comentariu
eduard07 Postat Iunie 14, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 14, 2011 nu am senzor de soc montat si la usi am contacte, Link spre comentariu
AV1000 Postat Iunie 14, 2011 Partajează Postat Iunie 14, 2011 pai la contacte nu la senzor de soc , scz de expresie io asa le zic ) Link spre comentariu
eduard07 Postat Iunie 14, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 14, 2011 pai si cum sa fac,imi poti explica mai pe larg,te rog frumos. Link spre comentariu
AV1000 Postat Iunie 15, 2011 Partajează Postat Iunie 15, 2011 cauta firu acestiui contact care da la masa cind deschizi usa apoi legi furu alarmei care da comanda pentru activarea sirenei Link spre comentariu
eduard07 Postat Iunie 15, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 15, 2011 pai stiu care este firul ca am documentatia si eu am montat alarma, Link spre comentariu
eduard07 Postat Iunie 15, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 15, 2011 documentatia ,nu inteleg cum sa leg firul de la contactul usii la firul 13 ?acolo e legata sirena Link spre comentariu
AV1000 Postat Iunie 15, 2011 Partajează Postat Iunie 15, 2011 pinul 17 dupa ce armezi alarma, daca atingi cu el pe masa incepe sa tipe. cauta in contactul de la usa firul care da la lasa daca este laat liber si deconecteaza maa dupa ce apesi pe el , apoi leaga firul 17 din alarma la el. Link spre comentariu
eduard07 Postat Iunie 15, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 15, 2011 o sa verific care este legat acum la mine la contactele de la usi ,nu imi mai aduc aminte acum ,dar daca este legat 17?nu inteleg de ce dupa cateva secunde o pot arma fara sa mai tipe alarma,e super enervant sa astept ,daca dau masina la cineva nu stie si mereu suna ca nebuna Link spre comentariu
vldc Postat Iunie 28, 2011 Partajează Postat Iunie 28, 2011 programeaza alarma sa se armeze la cateva secunde dupa inchiderea usilor si nu vei mai avea probleme. e cea mai buna solutie. Nu trebuie sa legi nici un fir nicaieri ... Link spre comentariu
eduard07 Postat Iunie 28, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2011 oare are functia asta? o sa caut manualul ca nu il mai am ,daca stii exact cum se face poate ma ajuti Link spre comentariu
vldc Postat Iunie 28, 2011 Partajează Postat Iunie 28, 2011 eu am wintec lea722 (nu tin minte exact) si am avut exact aceeasi problema. Am rezolvat asa cum am spus mai inainte ... alarma se activeaza la 30 de secunde dupa ce se inchid usile (clipesc o singura data semnalizarile iar ledul rosu incepe sa palpaie).Cauta in manual , gasesti sigur procedura de activare a functionalitatii . Link spre comentariu
Vizitator dodolorand Postat Iulie 23, 2011 Partajează Postat Iulie 23, 2011 buna am si eu montat pe logan o alarma wintec lea 826 si as vrea sa va intreb daca puteti sa-mi spuneti cum sa fac sa nu mi se deschida isa la luarea contactului? mai am anumite lucruri montate pe masina pe care le deranjeaza treaba asta si din cauza lui nu functioneaza bine as vrea sa renunt la treaba cu deschiderea usilor la luarea contactului...multumesc anticipat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum