Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

OEM/RETAIL antivirus

Vizitator sorin47

Postări Recomandate

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• hugo

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Licenta OEM se achizitioneaza doar cu un pc nou si se poate folosi doar pe respectivul calculator. Daca ai kitul de instalare si serialul respectivului produs poti formata fara probleme.Licenta retail nu e conditionata de pc-ul pe care se instaleaza. Insa nu o poti folosi simultan pe mai multe pc-uri decat sunt specificate in contractul de licentiere.

Link spre comentariu
Vizitator sorin47

Licenta OEM se achizitioneaza doar cu un pc nou si se poate folosi doar pe respectivul calculator. Daca ai kitul de instalare si serialul respectivului produs poti formata fara probleme.Licenta retail nu e conditionata de pc-ul pe care se instaleaza. Insa nu o poti folosi simultan pe mai multe pc-uri decat sunt specificate in contractul de licentiere.

multumesc pentru raspuns."se achizitioneaza doar cu un pc nou"pcul meu nu e nou, are 2 ani.in cazul acesta se poate folosi licenta OEM pe el?si inca ceva, daca il upgradez, licenta respectiva mai este valabila?multumesc.
Link spre comentariu

Daca s-au pastrat vechile conditii la Bitdefender, OEM se comercializeaza doar cu un pc nou, placa de baza sau sistem de operare Windows. Si e strans legat de ele, nu cred ca e legal sa cumperi licenta separat de ele. Despre upgrade, contacteaza Bitdefender Romania, sunt amabili si rapizi.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări