ahegyes Postat Iunie 16, 2011 Partajează Postat Iunie 16, 2011 Vezi ca ai mp si nu l-ai citit. Link spre comentariu
vlad_2770 Postat Iunie 16, 2011 Partajează Postat Iunie 16, 2011 Nu are rost sa dai chiar 6000 lei pentru un amplificator pe lampi. Oricum dupa ce iti cumperi boxele este bine sa ai posibilitatea sa asculti amplificatorul la tine acasa. Cam greu dar nu imposibil. Sunt parca firme din bucuresti care iti trimit amplificatorul spre ascultare. Cei din bucuresti poate te ajuta cu numele firmelor. Daca totusi vrei un amplificator pe lampi, dar nu in regim DIY ia legatura cu user-ul viobio. Avea unul la vanzare (viewtopic.php?f=59&t=84881&p=759902#p759902) si "ar fi depus marturie" si alti useri seriosi de aici ca amplificatorul merita banii. Dar din pacate tot din bucuresti este si el si nu il poti testa. Vezi poate "va aranjati" cumva sa poti sa asculti amplificatorul si daca iti convine sa il cumperi. Lampi gasesti aici din cand in cind si chiar lampi NOS foarte bune. Oricum lampile nu furnizeaza o putere asa mare si este bine sa asculti sa vezi daca te multumeste puterea. Dupa specificatiile de la boxe ar fi arhisuficient pentru o camera de bloc, dar na poate tu vrei mai mult si nu-i de condamnat. Fiecare cu ce ii place. P.S. Ce sursa de semnal ai sa folosesti? Link spre comentariu
Vizitator djdanut Postat Iulie 5, 2011 Partajează Postat Iulie 5, 2011 Salutare la toata lumea, de curand m-am hotarat sa imi fac 2 boxe(tower) mid-high , high-end ,dar m-am lovit de o foarte mare problema: calculatul incintei; tin sa mentionez ca voi folosi urmatoarele :Tweeter HiFi Monacor DT-252 2 Buc per BoxaPutere maxima (W): 150Putere garantata (W): 75Raspuns in frecveta (Hz): fx-22000Sensibilitate (dB): 92Impedanta (Ohm): 8Dimensiune (mm): 110x84Greutate (kg): 0.53Pret: 155,65RONhttp://www.partysound.ro/tweeter-hifi-m ... -1589.htmlDifuzor medii Monacor SPA-25PA 3 Buc per boxaDiametru (inch): 10Putere maxima (W): 250Putere garantata (W): 125Raspuns in frecveta (Hz): f3-6000Sensibilitate (dB): 97Impedanta (Ohm): 8Greutate (kg): 3.7Pret: 214,45RONhttp://www.partysound.ro/difuzor-medii- ... -1414.htmlDifuzor bass : Focal K2 Power 27 KX diametru: 27cm putere RMS: 300W putere Max: 600W impedanta: 4 ohmi raspuns in frecventa: 35 - 1500Hz sensibilitate (2,83V/1m): 88dB Fs: 48 Hz Qts: 0.908 Vas: 14.92 Xmax: 9mm greutate: 7.2Kg pentru incinte sealed cutia as dori sa o acordez la 27 de hz daca se poate cu toate ca difuzorul este pentru incinte sealedhttp://www.be-loud.ro/produse/Subwoofer ... wer_27_KX/Colac peste pupaza, tot cautand m-am lovit de mai multe dileme: filtre/ statii si am inteles ca in astfel de situatii trebuie neaparat material fono absorbant daca nu gresesc... vreau sa sune cat mai clar posibil si cat mai tare si avand in vedere ca ce am auzit eu pana acuma la "sistemele 5.1 / 6.1" am ramas profund dezamagit, bass foare slab coborare foarte proasta din unde inalte in cele joase si plus ca mai costa si cel putin 5000 de lei unul cat de cat ok asa ca m-am decis sa iau initiativa... banii nu constituie o problema ... vreau sa le fac cat mai bine sa sune cat mai clar si deasemenea sa nu se piarda din claritate daca dau mai tare in ele ... daca aveti idei / sfaturi despre componente mai bune ... sunt numai ochi si urechi . M-am inspirat din urmatorul clip ... dar spre deosebire de meade vreau sa fie cat mai subtire nu asa de neam prost ) Va multumesc Link spre comentariu
munteanuiulian Postat Iulie 22, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 22, 2011 Revin cu noutati am fost fortat de imprejurari(iubita) sa abandonez proiectul deoarece ea nu este adepta DIY si am tot cautat ceva care sa sune bine atat pe parte de filme cat si muzica si s-a indragostit de Samsung HT-C9950W pretul este de 8.000 de lei un pic cam mare pentru cum suna si zic asta din perspectiva unuia care nu suporta aceste sisteme home theather. Mai pe scurt am ajuns cu nervii intinsi la maxim aveti vreo sugestie pentru ceva mai bun ? Mentionez ca am incercat sa ii fac eu un sistem cu componente (center,sateliti, sub) focal dar nici asta nu a tinut pentru ca vrea ceva finut si dragalas . Va rog mult ajutati-ma cu ceva idei ca simt ca o iau raznaaaaaaaaaa!!!!!!!! Link spre comentariu
ahegyes Postat Iulie 22, 2011 Partajează Postat Iulie 22, 2011 80 mil pe sistemul ala ???? Nici daca castigi la loto nu dai atat pe sistemula acela. Hi-fi din cutii de plastic nu iese !!!!Cu 80 mil se poate face un sistem MUUUULT mai bun pe componente. De DIY - nu mai vorbesc.Recomandare: Schimba prietena. Daca nu iti intelege pasiunea si nu incearca macar un pic sa lase si de la ea.......alta solutie nu e. Iti garantez ca 99% dintre amatorii de hi-fi au probleme cu sotiile si prietenele, dar toti au ajuns la un compromis. Link spre comentariu
Vizitator Pandy Postat Iulie 22, 2011 Partajează Postat Iulie 22, 2011 ) ce urat...schimba prietena Link spre comentariu
munteanuiulian Postat Iulie 22, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 22, 2011 mah fratilor dupa 3 ani jumate cam greu )) totusi o idee ceva? Link spre comentariu
liviu Postat Iulie 22, 2011 Partajează Postat Iulie 22, 2011 eu , in locul tau as asculta de prietena ta , iar dupa ce i-ai facut pe plac , iti cumperi 2 boxe plus amplificator la mana a2 a ,ca se gasesc o gramada , si ii explici diferentele de sunet si de pret. mai mult ca sigur ca nu o sa inteleaga treaba cu sunetul , tocmai din cauza dizainului , dar o sa inteleaga banii pe care ia-ti dat pe dizain . sunt mai mult ca sigur ca treaba asta functioneaza garantat Link spre comentariu
munteanuiulian Postat Iulie 22, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 22, 2011 poi da ma liviule ma da dau 2000 de euro doar ca sa isi dea seama ca nu conteaza dizainul:))))) eu am alocat un buget de 5000 6000 de euro maxim pentru intreaga camera )) m-ar cam duce in sapa de lemn )) Link spre comentariu
ahegyes Postat Iulie 25, 2011 Partajează Postat Iulie 25, 2011 ) ce urat...schimba prietenaNU e urat. Daca prietena nu intelege nevoile celui langa care sta, si nu e dispusa sa faca un compromis inseamna ca nu il iubeste pe acel om. Asta e parerea mea. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum