Vizitator Pastrav Postat Iunie 14, 2011 Partajează Postat Iunie 14, 2011 Salut, Vreau vara asta sa fac unul sau doua proiecte bazate pe PIC-uri (inclusiv DSP) si doresc sa-mi cumpar urmatoarele: - pickit 3: http://ro.farnell.com/microchip/pg16413 ... erch=true& - pic dev board DM300027: http://ro.farnell.com/microchip/dm30002 ... dp/1367272 Experienta mea e modesta in domeniu (nu am mai lucrat decat pe Arduino pt AVR-uri) si de aia intreb inainte: este buna combinatia dintre cele 2, e cumva redundanta sau nu se potrivesc ? Eventual aveti alte recomandari ? Va multumesc anticipat Link spre comentariu
nooob64 Postat Iunie 14, 2011 Partajează Postat Iunie 14, 2011 Sincer eu nu as da banii pe placa aia de dezvoltare numai pentru faptul ca are aruncate 2 microcontrolere(unu e folosit strict pt comunicatie) niste leduri , alimentare si ceva conectori si o sa dai pe ea cam 320 lei + 180 lei pickit-ul (cu tot cu tva). Eu zic sa iti cumperi pickit3-ul acela , breadboard si un PIC24 (PIC24F32KA302-I/SP) sau DSPIC (mai scump de 30 lei nu merita) si iti faci tu acasa orice circuit vrei fara sa fii legat de lipire fire pe placa aia sau sa iti faci nuj ce conector sa iti prelungesti I/O-urile , iti spun din experienta ... mi-am construit si eu o placa pentru pic-uri pe 8 biti 20x10cm cu toate prostiile si se pune prafu pe ea , apoi una pt dspic33 cu 64 pini , si pe aia se pune praful , toate testele le-am facut pe breadboard sau pe placa viitorului dispozitiv unde numai soft mai trebuia turnat , si simulari in proteus ... Link spre comentariu
Vizitator Pastrav Postat Iunie 15, 2011 Partajează Postat Iunie 15, 2011 suna ok, ca nici nu as avea bani de aruncat. Plus ca breadboard si toate celelalte le am deja. Mersi Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum