Vizitator sorin47 Postat Iunie 13, 2011 Partajează Postat Iunie 13, 2011 Buna seara,azi am gasit maxim 100% uzaj core#1 cu 100% uzaj core#2 la scanarea cu BitDefender Total Security (deep system scan).evident ca e o variatie, uneori i-mi sta la 10-20%, dar asta e valoarea maxima care este atinsa foarte des in timpul scanarii.Va intreb daca este normal asa ceva.in rest, la rularea altor programe, filme, etc. procesorul se comporta normal.procesorul este Intel Core 2 Duo, 3Ghz. sistem operare XP. Link spre comentariu
Big Postat Iunie 13, 2011 Partajează Postat Iunie 13, 2011 bineinteles ca este normal, daca face treaba asta numai cand ruleaza un anumit program este ok, sa inteleg ca si procesorul nu este unul foarte performant, iar din cate stiu bit defenderul mananca ceva resurse mai ales cand scaneaza. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iunie 13, 2011 Partajează Postat Iunie 13, 2011 Buna seara ! Eu v-am spus parerea mea aici : viewtopic.php?f=27&t=87244, nu mai este nevoie ca sa va mai repet.O seara buna va doresc ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum