Vizitator jax Postat Iunie 13, 2011 Partajează Postat Iunie 13, 2011 imi plac ft mult aceste difuzoare ,imi plac cum au iesit inca maia m de lucru la ele si suna destul de bn Link spre comentariu
Vizitator DNA Postat Iunie 16, 2011 Partajează Postat Iunie 16, 2011 imi plac ft mult aceste difuzoare ,imi plac cum au iesit inca maia m de lucru la ele si suna destul de bnMie nu îmi plac.Sunt cam nașpa. Link spre comentariu
Vizitator jax Postat Iunie 16, 2011 Partajează Postat Iunie 16, 2011 imi plac ft mult aceste difuzoare ,imi plac cum au iesit inca mai am de lucru la ele si suna destul de bnMie nu îmi plac.Sunt cam nașpa.as vrea sa le vad pe ale tale! Link spre comentariu
ionescu liviu Postat Iunie 16, 2011 Partajează Postat Iunie 16, 2011 Suna kinky. Mai pune odata pozele ca nu mai merg. Link spre comentariu
Sharky Postat Iunie 16, 2011 Partajează Postat Iunie 16, 2011 Si iata ca s-a intors! Link spre comentariu
Vizitator jax Postat Iunie 16, 2011 Partajează Postat Iunie 16, 2011 acestea sunt incitele mele 65L si ma mandresc cu ele :dar trebuie sa imi comand mocheta sa le imbrac si gata cu ele Link spre comentariu
hpavictor Postat Iunie 17, 2011 Partajează Postat Iunie 17, 2011 Fii fericit !!! :ras:Cea mai tare poza de pe forum ! Nimeni nu are nimic impotriva celor scrise de tine , deoarece se remarca usor manerul acelui cutit " uitat " intamplator pe coltul mesei la vedere .....! ? Link spre comentariu
Sharky Postat Iunie 17, 2011 Partajează Postat Iunie 17, 2011 Ala se foloseste in cazul unei reconari.Pana sa mochetezi bateti putin capul si gandeste-te cum sa largesti porturile alea ca-s mult prea mici.Daca te gandesti sa dai cu vreo 300-500w in boxe mai mult ca sigur ca vor pufai.Mai poti sa pui si ceva filtru calumea in ele, dar asta dupa ce iti mai trece entuziasmul. Momentan savureaza momentul. Link spre comentariu
Vizitator DNA Postat Iunie 17, 2011 Partajează Postat Iunie 17, 2011 as vrea sa le vad pe ale tale!Ale mele sunt mai mari ca ale tale. Link spre comentariu
vlad_2770 Postat Iunie 17, 2011 Partajează Postat Iunie 17, 2011 DNA tu te-ai referit la boxe sau la altceva? Multa lume de aici nu-ti cunoaste stilul si unii vor intelege gresit anumite lucruri. Link spre comentariu
Vizitator jax Postat Iunie 17, 2011 Partajează Postat Iunie 17, 2011 ai dreptate sharky trebuie lagite ,acum diametrul la gaura are 4 cm,m-am gandit sa il maresc undeva la 7 cm ,cred ca e suficient, ce filtre imi recomanzi? de unde le pot achizitiona? ma poti ajuta? Link spre comentariu
baga Postat Iunie 17, 2011 Partajează Postat Iunie 17, 2011 Daca le largesti trebuie sa le maresti si lungimea pentru a pastra aceeasi frecventa de acordaj. Daca cutia are 65 litri si pui doua tuburi de 7 cm diametru ar trebui sa aiba fiecare 10cm lungime pentru un acordaj la 45hz sau 7cm pentru 50hz.Daca vrei sa scoata si ceva bass eu cred ca ar trebui sa folosesti o boxa mai mare, 65 litri e cam putin pentru hp15w.Filtrele se aleg in functie de difuzorul de inalte , spune-ne ce model folosesti. Link spre comentariu
Vizitator jax Postat Iunie 17, 2011 Partajează Postat Iunie 17, 2011 deocamdata folosesc asa Link spre comentariu
Vizitator jax Postat Iunie 17, 2011 Partajează Postat Iunie 17, 2011 Fii fericit !!! :ras:Cea mai tare poza de pe forum ! Nimeni nu are nimic impotriva celor scrise de tine , deoarece se remarca usor manerul acelui cutit " uitat " intamplator pe coltul mesei la vedere .....! ?da acum am vazut i eu cutitul ,cu el imi cojesc cabluri etc, Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum