Vizitator sorin47 Postat Iunie 13, 2011 Partajează Postat Iunie 13, 2011 buna ziua,ieri DVDRAM-ul mergea fara probleme, iar astazi nu mai functioneaza deloc.cand apas pe eject, nu se deschide si nici nu se aprinde ledul.am verificat in bios si in device manager si nu am gasit nicio problema.cum as putea sa il fac sa mearga? Link spre comentariu
mos ilie Postat Iunie 13, 2011 Partajează Postat Iunie 13, 2011 Salut, Ai umblat pe la cablurile de alimentare şi/sau date de la Dvd ? Dacă demontezi cablul de date scoate şi inchide sertarul atunci când apeşi butonul de Eject ? Ai adăugat ( sau ai scos ) ceva din configuraţia calculatorului ? " am verificat in bios si in device manager si nu am gasit nicio problema. " Asta vrea să însemne că este detectat în Bios ? Poate nu era rău să scrii dacă Dvd-ul este Sata sau Ide. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iunie 13, 2011 Partajează Postat Iunie 13, 2011 Va salut ! 1 : Incercati ca sa-i schembati cablu de alimentare la dvd-rom pentru ca sa-r putea ca sa fie prost (defect).2: Incercati ca sa-i stergeti putin lentila de la dvd-rom pentru ca se poate ca sa fie murdara .Uitati cablu care trebuie schimbat cam cum arata ca in poza de mai jos .Succes ! Link spre comentariu
Vizitator sorin47 Postat Iunie 13, 2011 Partajează Postat Iunie 13, 2011 Salut, Ai umblat pe la cablurile de alimentare şi/sau date de la Dvd ? Dacă demontezi cablul de date scoate şi inchide sertarul atunci când apeşi butonul de Eject ? Ai adăugat ( sau ai scos ) ceva din configuraţia calculatorului ? " am verificat in bios si in device manager si nu am gasit nicio problema. " Asta vrea să însemne că este detectat în Bios ? Poate nu era rău să scrii dacă Dvd-ul este Sata sau Ide. in mod neasteptat dupa un shutdown DVDRAMul si-a revenit.ce credeti despre asta? Link spre comentariu
Vizitator sorin47 Postat Iunie 13, 2011 Partajează Postat Iunie 13, 2011 Va salut ! 1 : Incercati ca sa-i schembati cablu de alimentare la dvd-rom pentru ca sa-r putea ca sa fie prost (defect).2: Incercati ca sa-i stergeti putin lentila de la dvd-rom pentru ca se poate ca sa fie murdara .Uitati cablu care trebuie schimbat cam cum arata ca in poza de mai jos .Succes ! DVDRAM a revenit la functionare normala abia dupa shutdown.cu restart problema persista iar apoi am dat shut down.care ar fi problema in acest caz? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iunie 13, 2011 Partajează Postat Iunie 13, 2011 DVDRAM a revenit la functionare normala abia dupa shutdown.cu restart problema persista iar apoi am dat shut down.care ar fi problema in acest caz?Salut ! Aveti unitate floppy la pc-u,daca da intrati un bios si actvati-o,iar daca nu aveti tot asa intrati in bios si dezactivati-o floppy,iar daca tot asa face, incercati ca sa-i schimbati cablu acela de alimentare care v-am spus eu mai sus.Succes ! Link spre comentariu
Vizitator sorin47 Postat Iunie 13, 2011 Partajează Postat Iunie 13, 2011 DVDRAM a revenit la functionare normala abia dupa shutdown.cu restart problema persista iar apoi am dat shut down.care ar fi problema in acest caz?Salut ! Aveti unitate floppy la pc-u,daca da intrati un bios si actvati-o,iar daca nu aveti tot asa intrati in bios si dezactivati-o floppy,iar daca tot asa face, incercati ca sa-i schimbati cablu acela de alimentare care v-am spus eu mai sus.Succes !cum se face asta?(floppy pentru intrat in bios)ce anume trebuie sa dezactivez/ activez?va rog un raspuns ca nu prea ma pricep..multumesc. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iunie 13, 2011 Partajează Postat Iunie 13, 2011 Salut ! Eu va zic ca sa intercati mai intai cu cablu,adica ca sa-i schimbati cablu de alimentare la dvd-rom pentru ca e mai usor.Daca tot nu merge ma contactati pe mine pe mp.Succes Link spre comentariu
mos ilie Postat Iunie 14, 2011 Partajează Postat Iunie 14, 2011 Salut, " cum se face asta?(floppy pentru intrat in bios) ce anume trebuie sa dezactivez/ activez? " Ai înţeles greşit. Ţi se sugera să inhibi din Bios unitatea de Floppy, care a început să devină inutilă ( chiar să lipsească ) pe configuraţiile noi. Poate te-ai clarificat cu asta pe Mesaj Personal. Nu văd vreo legătură între funcţionarea Floppy-ului şi funcţionarea Dvd-ului, dar o exista vreuna care îmi scapă mie. Dacă nu răspunzi la întrebări, nu vei putea primi sfaturi utile. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iunie 14, 2011 Partajează Postat Iunie 14, 2011 Va salut din nou ! Am avut si eu aceiasi problema cu dvd-rw acum 1 an,Eu am schimbat si cablu de alimentare la dvd-rw si tot asa mergea de 2-3 ori si cand ii dadeam ori restart la pc-u ori cand ii dadeam drumul nu ii mai mergea dvd-rw,adica nu imi mai iesea suportul afara de la dvd-rw si nici ledul nu se aprindea la el,iar dupaia ce m-am gandit eu ca sa intru in bios ca sa-i activez si floppy pentru ca aveam unitatea de floppy in pc-u dar nu erea activata si de atunci de cand am activat floppy nu am mai avut probleme cu dvd-rw.Iar daca nu aveti unitate floppy la pc-ul dvs ii dati Disabled. Atentie in bios se intra cu tasta del sau cu tasta f2,asta depinde de placa de baza aveti dvs in pc-uUitati va adaug si doua poza cum trebuie ca sa fie floppy activata sau dezactivata in bios.Succes ! Link spre comentariu
leoncris Postat Iunie 14, 2011 Partajează Postat Iunie 14, 2011 Daca pana acum a functionat corect,verifica doar cuplele de alimentare si date sa fie infipte bine.Si ... atat,nu mai umbla aiurea in BIOS . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum