Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Philips SBA290

khrystyan

Postări Recomandate

Salut la toti !Am o problema cu niste boxe portabile Philips SBA290, achizitionate SH, din piata. Ele functioneaza foarte bine, sunt clare, dar au un defect la alimentare, nu are mufa de alimentare in spate, deoarece a fost defecta, si fostul proprietar nu a mai pus-o.Problema a-2a este ca nu gasesc deloc mufa de alimentare, si o caut tot asa de 2 ani, nimic nu este compatibil cu dispunerea pinilor pe placa, iar singura solutie e sa mai gasesc inca o boxa la fel, defecta si sa-i iau mufa, sau sa iau o mufa oare care si sa-i lipesc cu fire pinii pe placa.Mi-ar conveni mai mult, daca ar putea cineva sa-mi arate un link de unde as putea sa iau o mufa, macar asemanatoare cu originala.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• khrystyan

12

• Stefan

3

• Dr.L

1

• daisarqx

1

Top autori în acest subiect

Da... merge bine forumul de cateva zile... mai ales mie...Functia search moarta... Pozele dispar dupa 2-3 zile de la postare... E PERFECT !!!O sa fac maine altele... :nebunrau:

Link spre comentariu

Poze proaspete... :jytuiyu Sper ca astea nu mai dispar...[attachment=4]IMG_0001.JPG[/attachment][attachment=3]IMG_0002.JPG[/attachment][attachment=2]IMG_0003.JPG[/attachment][attachment=1]IMG_0004.JPG[/attachment][attachment=0]IMG_0005.JPG[/attachment]

Link spre comentariu

chiar vrei sa o inlocuiesti cu o mufa identica? cauta o mufa DC sau jack DC si vezi ce se potriveste

Posted Image

am gasit o mufa asemanatoare pentru laptopuri compaq (google DC138-MUFA ALIMENTARE LAPTOP COMPAQ, HP) dar costa 28 Ron :ras:

Link spre comentariu

In primul rand, tin sa va multumesc pentru interes, ca deja ma dispera ca de 1 an, sau 2, de cand le am, nu am reusit sa le dau de cap...Mufa din aia, am si eu acasa, nu e problema de asta...Am fost la un electronist cu ele, si a zis ca problema e ca daca vreau sa pun o mufa, care sa se adapteze relativ acolo, trebuie sa aiba cel putin pinii in spate, in poza pe care a atasat-o dl. Stefan, pinii sunt in jos... :cry: Unde pot sa gasesc si eu o mufa, care are pinii in spatele ei, nu sub ea?

Link spre comentariu

Daca e buna si in spate la pini, adica dispunerea pinilor pe placa, 5/5 stele :da De unde se poate comanda? App. e vreo problema, ca n-am card bancar Visa/Maestro sau orice alt card... presupun ca nu pot comanda atunci... :jytuiyu

Link spre comentariu

Asta e buna...Nu are nimeni una de vanzare?Problema este ca trebuie comandate 3 bucati, si se mai adauga si 21 lei taxa de transport... :nebunrau: , iar eu am dat pe boxe 5 lei.Doar una ma intereseaza, daca are cineva de vanzare si sa mi-o trimita prin posta... La asa transport mic, e 4-7 lei posta, depinde de localitate...

Link spre comentariu

Nimeni nu are o mufa, ca cea din poza atasata de dl. Stefan Nicolae?Daca comand de la TME, e mai scump decat tot aparatul, pentru ca ma obliga sa iau 3 bucati si e undeva la 21-23 lei transportul... :cry:Eu am nevoie de 1 singura, si SH sa fie, doar sa aiba pinii in spate.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări