VTP Postat Iunie 15, 2011 Partajează Postat Iunie 15, 2011 Cred ca nu am fost explicit: cele de 6'' au cantat in incinta de 60l cu membrana pasiva de 10'' la Oache acasa .Acum e clar. Exista ceva determinari ale parametrilor?Cred ca s-ar preta mai bine o incinta care sa-l incarce mai bine, mai ales cu bobina underhung.Am vazut ca si bulgarii au un BL asemanator Lowtherului, cu magnet ALNICO. Recomanda utilizarea in horn si dau si o varianta. Link spre comentariu
radue Postat Iunie 15, 2011 Partajează Postat Iunie 15, 2011 Am considerat ca e offtopic doarece una spune titlul si apoi de discuta despre altceva, dar cat timp autorul(autorii) topicului nu au nimic impotriva nu am nici eu.Nici eu nu am reusit sa vad pozele, iar din cate stiu eu nu este nicio problema la forum. Il rog pe Sorin daca poate sa mai incerce sa le uploadeze inca odata. Daca nu reuseste o sa rezolvam cumva problema. Link spre comentariu
Yoshiro Postat Iunie 15, 2011 Partajează Postat Iunie 15, 2011 Eu nu mai vad nici atasamentele din primul post, si as vrea sa ma mai uit la horn, as vrea sa vad si ce solutii constructive a adoptat Sorin la difuzorul sau. Link spre comentariu
sorin_denver Postat Iunie 15, 2011 Partajează Postat Iunie 15, 2011 Incerc cu picasa https://picasaweb.google.com/1179908991 ... 9Zj90_u0cw Link spre comentariu
Toader Postat Iunie 16, 2011 Partajează Postat Iunie 16, 2011 Felicitari ptr realizare si a incintei BLH si a lui sorin denver.Mai sant oare difuzoare produse in regin DIY in afara de astea?Vor fi produse in regim industrial sau e doar un experiment? Link spre comentariu
Yoshiro Postat Iunie 16, 2011 Partajează Postat Iunie 16, 2011 Fain tare difuzorul, cred ca ai mai postat despre el ca imi este cunoscut. Felicitari.Sunt curios si eu daca ai reusit sa determini ceva caracteristici. Link spre comentariu
Catalin C. Postat Iunie 16, 2011 Partajează Postat Iunie 16, 2011 Si noi vrem sa folosim niste BL-uri (probabil fostex 206 )As veni eu cu fostexurile FE206E pentru o repriza de teste daca sunteti de acord. Si pe mine ma roade curiozitatea. Link spre comentariu
radue Postat Iunie 16, 2011 Partajează Postat Iunie 16, 2011 Toate atasamentele au fost sterse din motive de copyright ( la majoritatea nu era nicio problema, dar din cauza catorva utilizatori de treaza s-a dus naibii totul ); nu este vina mea si a niciunui membru al staff-ului, dar se pare ca aceasta a fost cea mai buna metoda. Imi pare rau ca s-a intamplat asa ceva, apreciez intelegerea si va rog sa mai puneti odata pozele care mai pot fi puse. :cry: Link spre comentariu
VTP Postat Iunie 16, 2011 Partajează Postat Iunie 16, 2011 Si noi vrem sa folosim niste BL-uri (probabil fostex 206 )As veni eu cu fostexurile FE206E pentru o repriza de teste daca sunteti de acord. Si pe mine ma roade curiozitatea. Din pacate, nu se poate inlocui pe fata existenta HW 204 cu Fostex 206. Dar o auditie se poate face cu dotarea actuala. Link spre comentariu
sandugeorge316 Postat Iunie 16, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2011 Tot trebuie sa fac fata pentru PCT asa ca ce mai conteaza o fata in plus pentru Fostex. Vreau insa diametrul de incastrare .Saptamana viitoare poate gasesc o solutie sa mai atasez o data pozele. Link spre comentariu
Catalin C. Postat Iunie 16, 2011 Partajează Postat Iunie 16, 2011 Dimensiunile difuzorului sunt urmatoarele: Ce dimensiuni aproximative trebuie sa aiba fetele? Am niste pal prin magazie si poate ajunge. Link spre comentariu
sandugeorge316 Postat Iunie 16, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2011 285 x 495 mm ............. Link spre comentariu
Catalin C. Postat Iunie 16, 2011 Partajează Postat Iunie 16, 2011 Am doua bucati de 330x550 care au deja decupate in centru gaurile pentru fostex. Daca nu se incadreaza pot face altele. Link spre comentariu
sandugeorge316 Postat Iunie 16, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2011 Daca sunt in centru nu merg .Lasa, nu te mai chinui .Am sa le fac eu .Multumesc pentru bunavointa. Link spre comentariu
sorin_denver Postat Iunie 17, 2011 Partajează Postat Iunie 17, 2011 Am rezolvat cu pozele de la horn https://picasaweb.google.com/1179908991 ... 9Zj90_u0cw Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum