sandugeorge316 Postat Aprilie 13, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2014 Pana fac comanda pentru fostex incerc doi substituenti Philips AD 7063 si AD 7080 (pensionari) Link spre comentariu
adrian lucian Postat Aprilie 14, 2014 Partajează Postat Aprilie 14, 2014 :aplauzeBuna treaba, spor sa aveti ! Link spre comentariu
CBI Postat Aprilie 14, 2014 Partajează Postat Aprilie 14, 2014 arata bine fata este cumva din lemn masiv si demontabila,sa prinzi difuzorul prin interior?fa totusi ceva cu picioarele alea silver,ca nu prea se incadraza in peisaj,vopseste-le negre Link spre comentariu
adrian lucian Postat Aprilie 14, 2014 Partajează Postat Aprilie 14, 2014 Fata este din lamele lemn, se gaseste la Hornbach, fag si stejar de 18 mm, ma batea gindul la un finisaj de front asa, mi-e frica de cum lucreaza fata de MDF. Daca lipitura e cu adeziv pe baza de apa fata lipita trage si curbeaza tragind si mdf-ul, presupun. Link spre comentariu
sandugeorge316 Postat Aprilie 14, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2014 Da , fata este din sipci de fag inbinate in dinti . Numai partea de jos este lipita , cea cu difuzorul este prinsa in patru prezoane special pentru a avea acces in interior cat si pentru a putea schimba diful.La picioare le vine si lor randul la vopsit , momentan sunt ocupat cu dispunerea materialului fonoabsorbant.@ adrian lucian .Am lipit fata de jos cu montaj fix . Mai sunt si alti adezivi care nu sunt pe baza de apa. Fagul si aracetul sunt ca dracul si tamaia.In mod normal lemnul se trateaza cu niste uleiuri speciale pentru a pastra umezeala constanta .Dar asta pentru cine are rabdare. Eu nu am! Link spre comentariu
hpavictor Postat Mai 5, 2014 Partajează Postat Mai 5, 2014 Merita sa studiati si o varianta alternativa la Fostex : http://consumer.ciare.com/?altoparlanti=hx160 ! Link spre comentariu
sandugeorge316 Postat Mai 5, 2014 Autor Partajează Postat Mai 5, 2014 Multumesc Victor pentru propunere dar cred ca nu . In primul rand reprezentantul pentru Ciare in Romania nu prea-si mai onoreaza cererile , dupa aceea ar fi pretul care in unele locuri este aproape dublu. Nici fs-ul nu ma prea incanta .Diferenta de aproape 20Hz in favoarea fostex-ului .Bine , acum sa spunem ca asta nu ar fi un capat de tara, si Philipsurile pe care le folosesc acum sunt tot pe la 70 Hz si chiar mi-au facut o surpriza placuta pe partea de joase.Ar mai fi raspunsul in banda . Fostexul parca raspunde mai liniar. Link spre comentariu
Bubu Postat August 1, 2014 Partajează Postat August 1, 2014 Frugel Horn MKIII redimensionat pentru 6 inch.Incintele fac parte dintr-un proiect care mai contine un amplificator SET de mica putere ( 1xECL 82/canal) dotat cu un mic player digital.Dupa terminarea carcasei va fi prezentat la sectiunea audio pe tuburi.http://www.europe-audio.com/Product.asp?Product_ID=7977 Buna ziua Imi puteti spune care e termenul de livrare pentru traductoarele achizitionate de la Europe-audio? Intentionez sa fac o comanda si as dori sa stiu de la cineva care a mai comandat. Multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum