Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

back loaded folded horn(proiect comun VTP-sandugeorge316)

sandugeorge316

Postări Recomandate

• Răspunsuri 277
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sandugeorge316

60

• VTP

36

• Liviu Ianush

34

• Yoshiro

26

Top autori în acest subiect

Imagini postate

arata bine :aplauze fata este cumva din lemn masiv si demontabila,sa prinzi difuzorul prin interior?fa totusi ceva cu picioarele alea silver,ca nu prea se incadraza in peisaj,vopseste-le negre :da

Link spre comentariu

Fata este din lamele lemn, se gaseste la Hornbach, fag si stejar de 18 mm, ma batea gindul la un finisaj de front asa, mi-e frica de cum lucreaza fata de MDF. Daca lipitura e cu adeziv pe baza de apa fata lipita trage si curbeaza tragind si mdf-ul, presupun.

Link spre comentariu

Da , fata este din sipci de fag inbinate in dinti . Numai partea de jos este lipita , cea cu difuzorul este prinsa in patru prezoane special pentru a avea acces in interior cat si pentru a putea schimba diful.La picioare le vine si lor randul la vopsit , momentan sunt ocupat cu dispunerea materialului fonoabsorbant.@ adrian lucian .Am lipit fata de jos cu montaj fix . Mai sunt si alti adezivi care nu sunt pe baza de apa. Fagul si aracetul sunt ca dracul si tamaia.In mod normal lemnul se trateaza cu niste uleiuri speciale pentru a pastra umezeala constanta .Dar asta pentru cine are rabdare. Eu nu am!

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Multumesc Victor pentru propunere dar cred ca nu . In primul rand reprezentantul pentru Ciare in Romania nu prea-si mai onoreaza cererile , dupa aceea ar fi pretul care in unele locuri este aproape dublu. Nici fs-ul nu ma prea incanta .Diferenta de aproape 20Hz in favoarea fostex-ului .Bine , acum sa spunem ca asta nu ar fi un capat de tara, si Philipsurile pe care le folosesc acum sunt tot pe la 70 Hz si chiar mi-au facut o surpriza placuta pe partea de joase.Ar mai fi raspunsul in banda . Fostexul parca raspunde mai liniar. 

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Frugel Horn MKIII redimensionat pentru 6 inch.Incintele fac parte dintr-un proiect care mai contine un amplificator SET de mica putere ( 1xECL 82/canal) dotat cu un mic player digital.Dupa terminarea carcasei va fi prezentat la sectiunea audio pe tuburi.http://www.europe-audio.com/Product.asp?Product_ID=7977

Buna ziua

Imi puteti spune care e termenul de livrare pentru traductoarele achizitionate de la Europe-audio?

Intentionez sa fac o comanda si as dori sa stiu de la cineva care a mai comandat.

Multumesc

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări